Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (01/09) η συνάντηση της διοίκησης της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον Δήμαρχο της πόλης Ευάγγελο Λαμπάκη.

Ο κ. Λαμπάκης τόνισε πως  θα είναι δίπλα στη νέα διοίκηση και πως θα τη βοηθήσει σε ότι χρειαστεί, ενώ παράλληλα έθεσε εαυτόν στην διάθεση της ομάδας ακόμα και με την ενδεχόμενη συμμετοχή του σε κάποιο Δ.Σ. , εάν αυτό ζητηθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού στο Facebook:

«Εθνικός και Αλεξανδρούπολη είναι συνώνυμα

Συνομολόγησαν ο Δήμαρχος της πόλης και η νέα διοίκηση του ΤΑΑ κατά τη συνάντησή τους

Το πρωί της Τρίτης 1η Σεπτεμβρίου, η Διοίκηση του τμήματος Βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης επισκέφθηκε τον Δήμαρχο της πόλης κ. Ευάγγελο Λαμπάκη. Η νέα διοίκηση του Τ.Α.Α., εξέφρασε τις σκέψεις της για την νέα μορφή που πρέπει να αποκτήσουν οι σχέσεις της ομάδας με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, μιας και ο Εθνικός είναι διαχρονικά ένα από τα πιο ιστορικά κομμάτια της πόλης.
Κατέθεσε επίσης την βούληση της, για πλήρη συνεργασία με τον Δήμο, σε ότι αφορά την προώθηση της πόλης στον Αθλητικό, τον Τουριστικό και όποιον άλλο τομέα, θεωρήσει η δημοτική αρχή ότι μπορεί η ομάδα της πόλης, να συνδράμει.
Κατόπιν αυτών ο Δήμαρχος, εξέφρασε την άποψη ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, μπορεί να συνεργαστεί άψογα σε πολλά θέματα, με την νέα διοίκηση, αφού και οι δύο πλευρές αποσκοπούν στο κοινό όφελος, την ανάπτυξη και την προβολή της πόλης μας.
Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμαρχος (προς έκπληξη των μελών του Δ.Σ.), έθεσε εαυτόν στην διάθεση της ομάδας ακόμα και με την ενδεχόμενη συμμετοχή του σε κάποιο Δ.Σ. , εάν αυτό ζητηθεί.
Στην ωριαία συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα, όπως το όνειρο των ανθρώπων του Εθνικού για ένα σύγχρονο γήπεδο ή αλλιώς, το «σπίτι του Βόλεϊ», και η συμμετοχή του Εθνικού στις εκδηλώσεις αδελφοποίησης της πόλης μας με την πόλη της Αγίας Πετρούπολης Ρωσίας.
Γενικά η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα, και κατέληξε στο απόφθεγμα : ΕΘΝΙΚΟΣ σημαίνει ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ σημαίνει ΕΘΝΙΚΟΣ.
Η Διοίκηση του Εθνικού ευχαριστεί από καρδιάς τον Δήμαρχο της πόλης για την στήριξή του στην προσπάθεια της ομάδας, που σε πρώτη φάση αποδείχθηκε και έμπρακτα με την αγορά από πλευράς του Δημάρχου, δέκα (10) εισιτηρίων διαρκείας».

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροΖώης: Δεν υπήρχε εθνική πολιτική για το μεταναστευτικό
Επόμενο άρθροH Φώφη Γεννηματά στην Αλεξανδρούπολη