Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού ΑΜΘ Αθανάσιου Τσώνη

Δημοσιεύτηκε στις: at 27 Ιουνίου 2020
108 0

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού ΑΜΘ Αθανάσιο Τσώνη, παρουσία του Προέδρου της ΤΙΕΔΑ, Βασίλη Δέλκου.

Κατά τη συνάντηση επικυρώθηκε η στενή συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων. Συζητήθηκαν τα νεότερα δεδομένα για τη χάραξη κοινής στρατηγικής για την ανάδειξη και προώθηση του τοπικού τουριστικού προϊόντος στο εσωτερικό της χώρας και στις αγορές του εξωτερικού, καθώς και η ενίσχυση συγκεκριμένων μορφών τουρισμού μέσω στοχευμένων προωθητικών ενεργειών. 

Επίσης, τέθηκε το θέμα της έλλειψης δεξαμενής καυσίμων στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» και αποφασίστηκε μια σειρά κοινών επισκέψεων στα εμπλεκόμενα Υπουργεία, ώστε να πιέσουν προς πάσα κατεύθυνση για την ανεύρεση λύσης, ενώ ακόμη συζήτησαν το ζήτημα της αξιοποίησης των ιαματικών λουτρών Τραϊανούπολης.

Αμφότεροι συμφώνησαν για την ανάγκη εγκατάστασης μόνιμων κλιμακίων του ΕΟΔΥ στους συνοριακούς σταθμούς διέλευσης τουριστών από τις Βαλκάνιες χώρες και από την Τουρκία και καταγραφή τους, δεδομένων των συνθηκών που έχουν προκύψει από την πανδημία του κορωνοϊού, χαιρετίζοντας παράλληλα την ανακοίνωση του Προέδρου του ΕΟΔΥ κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα.

Σχετικά άρθρα

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Η νέα αυταπάτη της κυβέρνησης ονομάζεται ανάπτυξη υδατοδρομίων”

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Αυγούστου 2017 0
Γραπτή Ερώτηση προς τους Υπουργούς Υποδομών, Ναυτιλίας και Οικονομίας κατέθεσαν 33 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ανάμεσά τους κι ο Βουλευτής…

Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με γαλλική κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Μαΐου 2017 0
Την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017 ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης πραγματοποίησε συνάντηση με γαλλική κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία, επικεφαλής της οποίας…