Συνάντηση εργασίας φορέων με τον Project Manager της Τεχνικής Εταιρίας υλοποίησης έργου ΤΑP

Δημοσιεύτηκε στις: at 15:11
389 0

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελου Λαμπάκη, με εκπροσώπους της Τεχνικής Εταιρίας που έχει αναλάβει την υλοποίηση του έργου ΤΑΡ. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, κ. Χρήστος Δούκας.

Το κύριο αίτημα που υπέβαλαν οι κ.κ. Λαμπάκης και Δούκας στους εκπροσώπους της Εταιρίας ήταν η επανεξέταση των όρων ούτως ώστε να μην εξαιρεθεί το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ως χώρος αποθήκευσης και μεταφοράς των σωλήνων που θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή του αγωγού.

Ο κ. Λαμπάκης τόνισε ότι με την παρούσα συνάντηση, η οποία διήρκησε περισσότερο από μιάμιση ώρα, ορίστηκαν οι κατευθυντήριες γραμμές προς τη δίκαιη κατανομή των χώρων αποθήκευσης των σωλήνων και στα τρία λιμάνια (Θεσσαλονίκης, Καβάλας και Αλεξανδρούπολης) και υπογράμμισε ότι από εδώ και στο εξής όλοι οι θεσμικοί εκπρόσωποι με κοινή γραμμή θα αγωνίζονται και θα διεκδικούν λύσεις για θέματα που αφορούν το σύνολο της κοινωνίας αλλά και επί μέρους τομείς.

Από τη μεριά του ο κ. Δούκας δήλωσε αισιόδοξος από την έκβαση της συζήτησης, η οποία κινήθηκε σε τεχνοκρατικό επίπεδο και τόνισε ότι από κοινού θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους τη μη εξαίρεση της Αλεξανδρούπολης από τους χώρους αποθήκευσης και μεταφοράς των σωλήνων πάντα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Ακουστε τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Βαγγέλη Λαμπάκη

Ακουστε τον Πρόεδρο του Ο.Λ.Α., κ. Χρήστο Δούκα

 

Σχετικά άρθρα

Μητσοτάκης από το φυλάκιο των Κήπων: Δεν θα περάσει κανείς παράνομα στη χώρα

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Μαρτίου 2020 0
Το ακριτικό στρατιωτικό φυλάκιο στη γέφυρα των Κήπων του Έβρου επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός χαιρέτησε και συνεχάρη το προσωπικό των Ενόπλων…

Συνελήφθη 53χρονος ημεδαπός, ο οποίος εισήγαγε ναρκωτικά από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Σεπτεμβρίου 2018 0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνελήφθη 53χρονος ημεδαπός, ο οποίος εισήγαγε ναρκωτικά από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα Κατασχέθηκαν 86,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης Συνελήφθη…