Συνάντηση Κικίλια με Χαρδαλιά – Τσιόδρα για Θράκη και τουρισμό

Δημοσιεύτηκε στις: at 11:25 πμ
31 0

Συνάντηση στην Βουλή πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Πέμπτης ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και ο επικεφαλής της ομάδας επιστημόνων κατά της πανδημίας Σωτήρης Τσιόδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην συνάντηση συμμετείχε και ο γενικός γραμματέας της Βουλής Γιώργος Μυλωνάκης.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Μυλωνάκης με τον διευθυντή του πρωθυπουργού στο κοινοβούλιο Μιχάλη Μπεκίρη έχουν αναλάβει την οργάνωση των κρατικών αποθεμάτων υγειονομικού υλικού για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ άλλων συζητήθηκε η αναζωπύρωση κρουσμάτων σε περιοχές της Θράκης αλλά και η περαιτέρω θωράκιση της χώρας λόγω επανέναρξης του τουρισμού.

ΠΗΓΗ www.protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στο πλευρό 1.036 οικογενειών στη Θράκη και στο Βόρειο Αιγαίο

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Μαρτίου 2017 0
Μοίρασε 27 τόνους  τροφίμων  στην Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα, Διδυμότειχο, Κομοτηνή και Λέσβο Στήριξη στον καθημερινό αγώνα επιβίωσης εκατοντάδων οικογενειών  στη Θράκη και…

Οδηγοί ταξί: “Στην ΝΔ να βγουν ξεκάθαρα και χωρίς μισόλογα να εκφράσουν την θέση τους… Αλλιώς και στην Αλεξανδρούπολη η πόρτα θα είναι κλειστή!”

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Μαρτίου 2017 0
H κόντρα των οδηγών ΤΑΞΙ με την Νέα Δημοκρατία ξεκίνησε όταν ο αναπληρωτής εκπροσώπος τύπου ΝΔ κ. Κώστας Κυρανάκης σε πρόσφατη παρουσία του σε τηλεοπτική…