Συνάντηση με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ είχε ο Βουλευτής Έβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος

Δημοσιεύτηκε στις: at 22:03
60 0

Συνάντηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, με τον Βουλευτή Ν. Έβρου και Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας & Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων κ. Χρήστο Δερμεντζόπουλο, πραγματοποιήθηκε, την Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορουν στο εν εξελίξει εξοπλιστικό πρόγραμμα των Ελληνικών ΕΔ μετά τις αποφάσεις που ελήφθησαν από την Κυβέρνηση και εξαγγέλθηκαν από τον κ. Πρωθυπουργό πέρυσι στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), συμπεριλαμβανομένων βεβαίως και των προσλήψεων νέου Επαγγελματικού Προσωπικού για όλους τους Κλάδους των ΕΔ.

Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την αύξηση της θητείας πρόκειται να βελτιώσουν τις ικανότητες των ΕΔ σε όλους τους τομείς και ιδιαιτέρως σε ότι αφορά στο Στρατό Ξηράς και τις δυνατότητες του στον Έβρο, καθ’ ότι η πλειοψηφία των νεοπροσληφθησομένων ΕΠΟΠ και ΟΒΑ θα τοποθετούνται στα Ανατολικά σύνορα της χώρας.

Επιπλέον συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με την συνεργασία των ΕΔ με τους τοπικούς φορείς και την συνεισφορά τους σε καταστάσεις εκτάκτων αναγκών κυρίως.

Σχετικά άρθρα

Στη Βουλή ως Αναφορά κατέθεσε η Νατάσα Γκαρά την επιστολή του Δικηγορικού Συλλόγου Ορεστιάδας

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Μαΐου 2020 0
Την επιστολή του Δικηγορικού Συλλόγου Ορεστιάδας σχετικά με την ουσιαστική στήριξη των δικηγόρων από την Κυβέρνηση, κατέθεσε ως Αναφορά στον…