Συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων είχε ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος

Δημοσιεύτηκε στις: at 07:27
79 0

Συνάντηση είχε ο Βουλευτής Έβρου, Χρήστος Δερμεντζόπουλος την Τρίτη 30 Μαρτίου με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη.

Στη συζήτηση έγινε αναφορά:

-Στο ζήτημα της καθυστέρησης της καταβολής των συντάξεων που απασχολεί πολλούς συμπολίτες μας. Ο Υπουργός τόνισε πως το θέμα των εκκρεμών συντάξεων αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για την κυβέρνηση και υπάρχει σχέδιο επιτάχυνσης της απονομής τους.

-Στην παράταση του προγράμματος των πρώην εργαζομένων της αλλαντοβιομηχανίας «Θράκη».

-Στην παράταση του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα σε Δήμους , Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ) / συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων που αφορά 36.500 εργαζόμενους.

Ακολουθεί η δήλωση του Bουλευτή:

«Στις 30 Μαρτίου, επισκέφτηκα τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη. Στα πλαίσια της συνάντησης συζητήσαμε το μεγάλο πρόβλημα της καθυστέρησης της καταβολής των συντάξεων που θίγει πολλούς συμπολίτες μας. Ο Υπουργός, μου ανέλυσε το σχέδιο επιτάχυνσης της απονομής των συντάξεων, που αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης μας.

Επιπλέον του έθεσα το ζήτημα της παράτασης του προγράμματος των πρώην εργαζομένων της αλλαντοβιομηχανίας «Θράκη» που λήγει το 2021, όπως και την αναγκαιότητα παράτασης του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ) / συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων που αφορά 36.500 εργαζόμενους».

Σχετικά άρθρα

Ο μέσος όρος μη εξυπηρετούμενων δανείων στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης ανέρχεται στο 41%

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Νοεμβρίου 2017 0
της Νένας Μαλλιάρα  www.capital.gr Στη Δυτική Ελλάδα συγκεντρώνεται το υψηλότερο ποσοστό μη εξυπηρετούμενων δανείων, σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγματοποιήσει οι…

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ – ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ –ΦΕΡΩΝ – ΣΟΥΦΛΙΟΥ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»: “Τα event δεν σώζουν τους μικρούς εμπόρους…”

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Αυγούστου 2019 0
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ –ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ  ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ –ΦΕΡΩΝ – ΣΟΥΦΛΙΟΥ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» Αριθμ. Απόφ. Πρωτοδικείου Αλεξ/πολης 100/30-4-2004 Βιβλ. Σωμ.13/1-6-2004 Τηλ. 6973777647,…