Συνάντηση με τους Βουλευτές Ν. Έβρου Αναστάσιο Δημοσχάκη και Νατάσα Γκαρά είχε σήμερα ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης στο Πολύκεντρο Λουτρών.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η αντιδήμαρχος Ενέργειας, Φυσικών Πόρων και Τραϊανούπολης Ελένη Ιντζεπελίδου, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κυριάκος Αραμπατζής, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και αρμόδιος για θέματα Πολιτικής Προστασίας Ηλίας Δαστερίδης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λουτρού Χρήστος Μιχαηλίδης.

Νωρίτερα οι δύο βουλευτές συνοδευόμενοι από τον δήμαρχο και τους αρμόδιους αντιδημάρχους πραγματοποίησαν επιτόπια επίσκεψη στην περιοχή των Λουτρών που υπέστη τις μεγαλύτερες ζημιές από την έντονη βροχόπτωση και τις πλημμύρες της 12ης Ιανουαρίου και ενημερώθηκαν για το μέγεθος των καταστροφών, τη διαδικασία καταγραφής και αποτύπωσης των ζημιών στα νοικοκυριά, στο οδικό και αγροτικό δίκτυο και στο δίκτυο ύδρευσης, καθώς επίσης και για τις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών από συνεργεία του δήμου Αλεξανδρούπολης και της Δ.Ε.Υ.Α. Αλεξανδρούπολης.

Προηγούμενο άρθροΒίβιαν Κουρμπανιάν: “Βρισκόμαστε μπροστά σε μία επανεκκίνηση με δύσκολους κανόνες”
Επόμενο άρθροΟ τέως Δήμαρχος Τάσος Σουλακάκης είναι ο πρώτος πολίτης της Αλεξανδρούπολης που εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού