Συνάντηση Προέδρου ΕΛΓΑ με τον ο Αντιπεριφερειάρχη Έβρου

Δημοσιεύτηκε στις: at 06:43
487 0

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ) Θεοφάνη Κουρεμπέ είχε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς.

Ο κ. Πέτροβιτς έκανε λόγο για την πολύ καλή συνεργασία των υπηρεσιακών παραγόντων των Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Έβρου και Ορεστιάδας με τα στελέχη του Υποκαταστήματος ΕΛΓΑ στην Αλεξανδρούπολη, και υπογράμμισε την ανάγκη επίσπευσης των διαδικασιών και βελτίωσης των προϋποθέσεων αποζημιώσεων έπειτα από καταστροφές στην αγροτική παραγωγή.  Ταυτόχρονα επισήμανε ότι πρέπει να εξετασθεί η δυνατότητα να περιληφθούν κι άλλα ζημιογόνα αίτια στις καταβαλλόμενες αποζημιώσεις.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Προϊστάμενος Υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Αλεξανδρούπολης Αθανάσιος Πανάγος, ο Προϊστάμενος Τμήματος Εκτιμήσεων του Υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Αλεξανδρούπολης Δημήτριος Πανταζής, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Έβρου Πασχάλης Παπαδάκης.

Σχετικά άρθρα

Υπουργείο Περιβάλλοντος – Ενέργειας: Άδεια εγκατάστασης για σταθμό συμπίεσης του TAP στους Κήπους Έβρου

Δημοσιεύτηκε από: - 26 Νοεμβρίου 2016 0
Το Υπουργείο Περιβάλλοντος – Ενέργειας αποφάσισε τη χορήγηση άδειας εγκατάστασης στην κοινοπραξία του αγωγού ΤΑΡ για την κατασκευή του Σταθμού…

Παρέμβαση των ΗΠΑ για τις τουρκικές προκλήσεις σε Έβρο – Αιγαίο

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Μαΐου 2020 0
Πήραν θέση για τις τουρκικές προκλήσεις σε Έβρο και Αιγαίο οι Αμερικανοί μέσω του βοηθού υπουργού Εξωτερικών για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, Μάθιου Πάλμερ. Σύμφωνα με τα όσα…