Συνάντηση στο Σουφλί της Συντονιστικής Επιτροπής της Πρωτοβουλίας για την Αναβαθμισμένη Αυτονόμηση του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, εν όψη της συνάντησης με τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα Αλέξη

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:07
442 0

Συνάντηση στο Σουφλί της Συντονιστικής Επιτροπής της Πρωτοβουλίας για την Αναβαθμισμένη Αυτονόμηση του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, εν όψη της συνάντησης με τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα Αλέξη.

      Συνάντηση στην πόλη του Σουφλίου θα πραγματοποιηθεί από τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής  Διδυμοτείχου – Ορεστιάδας – Σουφλίου της Πρωτοβουλίας για την Αναβαθμισμένη Αυτονόμηση του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, για να συζητήσουν τις τελευταίες θετικές εξελίξεις όσο αναφορά την επικείμενη συνάντηση με το πρωθυπουργό.

Μετά την άτυπη συνάντηση που διεξήχθη στο Δήμο Διδυμοτείχου και την δέσμευση του κυβερνητικού Βουλευτή κ. Καίσα Γεώργιο για την συνάντηση που από την αρχή ήταν ο κύριος στόχος, θα συζητηθούν και θα προγραμματιστούν οι επόμενες κινήσεις τους.   

Σχετικά άρθρα

Ερωτηματικά της δημοτικής παράταξης «ΑΝΑ.Σ.Α.» σχετικά με την πυρκαγιά στον παλιό σκουπιδότοπο Μάκρης

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Αυγούστου 2017 0
Η φωτιά η οποία εκδηλώθηκε το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής στην περιοχή του παλιού σκουπιδότοπου της Μάκρης και συγκεκριμένα στο ύψος…

Η «Πηνελόπη» άσπρισε τον Πέπλο!

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Νοεμβρίου 2018 0
Η κακοκαιρία με την ονομασία «Πηνελόπη», όπως «βαπτίστηκε» από τους Μετεωρολόγους άσπρισε τον Πέπλο! (φωτογραφίες Νίκος Τσοτανίδης)