Συνάντηση της ομάδας δράσης πολιτών «Πάρκο να γίνει» με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 15:30
389 0

parko na ginei

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες προγραμματισμένη συνάντηση αντιπροσωπείας της Ομάδας Δράσης Πολιτών “Πάρκο να γίνει” με το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελο Λαμπάκη στο γραφείο του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης προτάθηκε η δημιουργία πάρκου στο ήδη δεντροφυτεμένο τμήμα του Στρατοπέδου Γιαννούλη, το οποίο εντάχθηκε πλέον στον ιστό της πόλης αφού έχει αποκοπεί από το υπόλοιπο στρατόπεδο μετά τη διάνοιξη του περιφερειακού δρόμου.

Έτσι στον χώρο αυτό θα δίνεται η ευκαιρία σε όσους περπατούν ή αθλούνται στον περιφερειακό, να ξεκουράζονται ή και να ασκούνται στα όργανα γυμναστικής που θα μπορούσαν να τοποθετηθούν εντός του χώρου.

Τη διεκδίκηση για τη χρήση του χώρου αυτού ως πάρκου διευκολύνει το γεγονός ότι πριν λίγα χρόνια (με σχετική αίτηση της ομάδας δράσης) χαρακτηρίστηκε από το Δασαρχείο ως δασική έκταση.

parko na ginei 2

Οι πολίτες ζήτησαν ακόμη να αξιοποιηθεί και να αναδειχθεί η εμβληματική βελανιδιά που υπάρχει στο τέλος της οδού Παπαναστασίου (του δρόμου της λαϊκής αγοράς), λίγο πριν αυτή καταλήξει στον κυκλικό κόμβο.

Σχετικά άρθρα

Κώστας Αλεξανδρής: “Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης έμαθε εκ του ασφαλούς να έρχεται κάθε χρόνο στην αγροτική έκθεση Φερών να υπόσχεται πράγματα που ποτέ δεν έχουν υλοποιηθεί”

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Αυγούστου 2018 0
Η ανάρτηση του κ. Κώστα Αλεξανδρή – προέδρου του αγροτικού και κτηνοτροφικού συλλόγου Αλεξανδρούπολης Ζήτησα απο τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης στην αγροτική…

Γιάννης Ναϊτίδης: “Ας τιμήσουμε τον Άγιο Αθανάσιο ανάβοντας το καντηλάκι στο σπίτι μας”

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Ιανουαρίου 2021 0
Αναβίωση του εθίμου “Τάξιμο στον Άγιο Αθανάσιο” Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μαΐστρου, οι κάτοικοί του, τηρώντας την…