Συνάντηση της παράταξης «Ενότητα για μια νέα πορεία στο Δήμο Αλεξανδρούπολης» με καταστηματάρχες της πόλης

Δημοσιεύτηκε στις: at 14:07
1164 0

Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Δημήτρης Λαζόπουλος και ο πρόεδρος κ. Γιώργος Δαβής επικεφαλής αντιπροσωπειών της δημοτικής παράταξης «Ενότητα για μια νέα πορεία στο Δήμο Αλεξανδρούπολης» και του Δ.Σ. της «Ένωσης Καταστηματαρχών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και Συναφών Επαγγελμάτων» αντιστοίχως, συναντήθηκαν την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου στο κτίριο του Εμπορικού Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Έβρου.

Ο κ. Λαζόπουλος , διαβεβαίωσε τον κ. Δαβή πώς θεωρεί τον κλάδο που εκπροσωπεί ως την ραχοκοκκαλιά της «Βαρειάς Βιομηχανίας» της πόλης , του Τουρισμού δηλαδή, που είναι εκ των ων ουκ άνευ για την ανάπτυξη και την ευημερία της Αλεξανδρούπολης. Μάλιστα ξεκίνησε, σημειολογικά, τις επαφές του με φορείς και συλλογικότητες της πόλης πρώτα από τους καταστηματάρχες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος .

Ο κ. Λαζόπουλος, αφού κατέγραψε τα προβλήματα , τις ανησυχίες και το όραμα των καταστηματαρχών επισήμανε πως η «Ενότητα …» θα βρίσκεται αδιάκοπα στο πλευρό του κλάδου προεκλογικά και μετεκλογικά στηρίζοντας έμπρακτα τις όποιες πρωτοβουλίες και δράσεις του για το καλό της Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά άρθρα

28 νέα κρούσματα κορονοϊού στον Έβρο

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Ιουλίου 2021 0
Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (22/07) ότι τα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα νέα κρούσματα του κορονοϊού είναι 2.604, εκ των οποίων11 εντοπίστηκαν…

Αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού στον Έβρο

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Μαΐου 2021 0
Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (11/05) ότι τα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα νέα κρούσματα του κορονοϊού είναι 3.197, εκ των οποίων 14…