Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου με την Πρέσβη της Αυστραλίας

Δημοσιεύτηκε στις: at 13:26
685 0

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς δέχτηκε σήμερα Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 την Πρέσβη της Αυστραλίας στην Ελλάδα Κέιτ Λόγκαν στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ στην Αλεξανδρούπολη.

Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης ο κ. Πέτροβιτς ενημέρωσε την κ. Λόγκαν για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Έβρου, τις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης, αλλά και προσέλκυσης επενδύσεων.

Αναφέρθηκε στα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα που παράγει ο πρωτογενής τομέας, στις εξαγωγικές και όχι μόνο δυνατότητες που προσφέρει το λιμάνι και ο συνδυασμός και των λοιπών μέσων μαζικής μεταφοράς, του αερολιμένα «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ», της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ και του σιδηρόδρομου.

Υπογράμμισε τέλος ότι ο Έβρος αποτελεί πλέον ενεργειακό κόμβο λόγω των αγωγών LNG, TAP, IGB οι οποίοι ενισχύουν την υψηλή γεωστρατηγική θέση της περιοχής.

 

Σχετικά άρθρα

ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΑΜΘ: Καταγγέλλουμε τις αποφάσεις των τραπεζών να κλείσουν τα καταστήματα τους στα χωριά και τις πόλεις της περιφέρειας μας (τώρα στις Φέρες)

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Ιουλίου 2021 0
Είναι απαράδεκτο οι τράπεζες που ανακεφαλαιοποιήθηκαν με τα λεφτά του ελληνικού λαού, ο οποίος τις πλήρωσε με τα 3 μνημόνια…

Νίκος Χαρδαλιάς: “Από αύριο το πρωί ΔΕΝ θα εισέρχονται στη χώρα πολίτες χωρών εκτός Ε.Ε.”

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Μαρτίου 2020 0
Νέα περιοριστικά μέτρα στις εισόδους της χώρας ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς. Όπως είπε, από αύριο…

Σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή η «σκυτάλη» των μεγάλων έργων ανάπτυξης υποδομών φυσικού αερίου

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Μαρτίου 2021 0
Προς υπογραφή η σύμβαση μετά την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι διαδικασίες υλοποίησης του Προγράμματος Ανάπτυξης…