Συνάντηση του βουλευτή Έβρου Χρήστου Δερμεντζόπουλου με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη

Δημοσιεύτηκε στις: at 9:58 πμ
240 0

Στις 10/10/2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του βουλευτή Έβρου Χρήστου Δερμεντζόπουλου με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη. Σκοπός της συνάντησης ήταν να μεταφερθεί στον Υπουργό η αγωνία μεγάλης μερίδας του αγροτικού κόσμου του Νομού Έβρου σχετικά με την καθυστέρηση των αποζημιώσεων των βαμβακοπαραγωγών, των οποίων οι σοδειές καταστράφηκαν από το πράσινο σκουλήκι, αλλά και τις καταστροφές στα σιτηρά. 

Δυστυχώς, η προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μέσα από μια σειρά κακών χειρισμών και καθυστερήσεων άφησε για περισσότερο από ένα χρόνο μετέωρους τους αγρότες του Νομού, παρέχοντας μόνο εκκρεμότητες και αίολες προεκλογικές υποσχέσεις. 

Σκοπός της συνάντησης του βουλευτή ήταν να τονίσει την επιτακτική ανάγκη για την επιτάχυνση των διαδικασιών αποζημίωσης.  

    

Σχετικά άρθρα

TI ΑΠΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ. ΑΙΓΑΙΟ (14 Φεβρουαρίου 1992)

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Νοεμβρίου 2016 0
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΣ Ζ’- ΣΥΝΟΔΟΣ Β’ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ…

Υπεγράφη η κυβερνητική απόφαση για την δωρεάν δορυφορική πρόσβαση στη μειονότητα της Θράκης

Δημοσιεύτηκε από: - 24 Νοεμβρίου 2016 0
Δωρεάν δορυφορική πρόσβαση στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς παρέχεται στους μειονοτικούς πληθυσμούς της Θράκης με κυβερνητική απόφαση που υπέγραψε ο Ν.…