Συνάντηση του βουλευτή Έβρου Χρήστου Δερμεντζόπουλου με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη

Δημοσιεύτηκε στις: at 9:58 πμ
131 0

Στις 10/10/2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του βουλευτή Έβρου Χρήστου Δερμεντζόπουλου με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη. Σκοπός της συνάντησης ήταν να μεταφερθεί στον Υπουργό η αγωνία μεγάλης μερίδας του αγροτικού κόσμου του Νομού Έβρου σχετικά με την καθυστέρηση των αποζημιώσεων των βαμβακοπαραγωγών, των οποίων οι σοδειές καταστράφηκαν από το πράσινο σκουλήκι, αλλά και τις καταστροφές στα σιτηρά. 

Δυστυχώς, η προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μέσα από μια σειρά κακών χειρισμών και καθυστερήσεων άφησε για περισσότερο από ένα χρόνο μετέωρους τους αγρότες του Νομού, παρέχοντας μόνο εκκρεμότητες και αίολες προεκλογικές υποσχέσεις. 

Σκοπός της συνάντησης του βουλευτή ήταν να τονίσει την επιτακτική ανάγκη για την επιτάχυνση των διαδικασιών αποζημίωσης.  

    

Σχετικά άρθρα

Αγιασμός νέας κατηχητικής περιόδου και ομιλία Σεβ. Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Ανθίμου

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Οκτωβρίου 2019 0
Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019, αρχίζει επίσημα η εφετινή κατηχητική περίοδος της Ορθόδοξης Εκκλησίας , προκειμένου όσοι είναι πρόθυμοι, να ακούσουν…

Την Περιφερειακή Ενότητα  Έβρου επισκέπτεται ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργος Σταθάκης

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Απριλίου 2019 0
Την Δευτέρα  15 και Τρίτη 16 Απριλίου 2019 επισκέπτεται την Περιφερειακή Ενότητα  Έβρου  ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας  κ. Γιώργος Σταθάκης, προσκεκλημένος της Νομαρχιακής…