Συνάντηση του Βουλευτή Έβρου κ. Καΐσα με το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων του Έβρου

Δημοσιεύτηκε στις: at 6 Μαρτίου 2018
395 0

Το Σάββατο 3/3/2018 ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Έβρου κ. Καΐσας Γεώργιος, εκπροσωπώντας και τους Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Έβρου κ. Γκαρά Αναστασία και κ. Ρίζο Δημήτριο συναντήθηκε μετά από αίτημα του Κεντρικού Συλλόγου Πολύτεκνων Γονέων Νομού Έβρου με εκπροσώπους του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Κατά τη συνάντηση αναδείχθηκαν ζητήματα, όπως

  • το επίδομα πολυτέκνων,
  • οι φορολογικές διευκολύνσεις,
  • η θέσπιση ποσοστού εισαγωγής πολύτεκνων μαθητών στην Πυροσβεστική Υπηρεσία
  • και άλλα θέματα που απασχολούν τις πολύτεκνες οικογένειες όπου μέσα από εποικοδομητικό διάλογο και σε καλό κλίμα έγινε αναλυτική ενημέρωση επ’ αυτών.

Από την πλευρά του κ. Βουλευτή διαβεβαιώθηκε, ότι μέσα στο 2018 δε θα υπάρχει πολύτεκνος που θα παίρνει μικρότερο επίδομα από αυτό που έπαιρνε μέχρι τώρα, σύμφωνα άλλωστε και με τις εξαγγελίες της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Θεανούς Φωτίου.

Ο κ. Βουλευτής διαβεβαίωσε επίσης τον Σύλλογο πολυτέκνων ότι τόσο αυτός όσο και οι υπόλοιποι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του Έβρου θα βρίσκονται στην διάθεσή του Συλλόγου με ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και ευελπιστεί σε μια ειλικρινή συνεργασία για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους πολύτεκνους του νομού μας.

Σχετικά άρθρα

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΛΑ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Ιουνίου 2016 0
   Δονκιχωτισμός  είναι η μανία που χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο να διορθώνει τα στραβά και να υπερασπίζεται τους καταπιεσμένους, προσπαθώντας να…