Επισκέψεις σε βιομηχανικές μονάδες της Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε την Πέμπτη 14/11/2019 ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων – Βιομηχανίας και Εμπορίου Νίκος Παπαθανάσης.

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης συνόδευσε τον Υφυπουργό στην επίσκεψή του στην εταιρεία “ΜΥΛΟΙ ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε.”, όπου συναντήθηκαν και συζήτησαν με εκπροσώπους της διοίκησης της επιχείρησης.

Ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε ότι «από την ακριτική Αλεξανδρούπολη ξεκινάει ο εθνικός σχεδιασμός της Βιομηχανίας, αναγνωρίζοντας τη σημασία και την ανάγκη να γίνουμε μια φιλοεπενδυτική και φιλοεπιχειρηματική χώρα. Αυτό δεν αποτελεί απλά ένα στοίχημα αλλά ένα σαφές μήνυμα ότι οι επενδυτές δεν θα ταλαιπωρούνται πλέον στην Ελλάδα». 

Η διαλογική συζήτηση έκλεισε, με επίσκεψη στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της εταιρείας, όπου και με την επιβεβαίωση πως η επιχείρηση αποτελεί ένα πραγματικό συνοριοφύλακα της ακριτικής οικονομίας, ο Υφυπουργός εξήρε  ταυτόχρονα την αποτελεσματικότητα της γυναικείας επιχειρηματικότητας, καθώς στις δύο σημαντικές διοικητικές θέσεις της εταιρείας προΐστανται γυναίκες. 

Προηγούμενο άρθροΗ Διοίκηση του ΔΠΘ για τις ζημιές στο Αμφιθέατρο της παλιάς Νομικής του Δ.Π.Θ. και τις εργασίες αποκατάστασης
Επόμενο άρθροΌμιλος Αντισφαίρισης Αλεξανδρούπολης: Ανάγκη για περισσότερα γήπεδα τένις στην Αλεξανδρούπολη