Τον Βουλευτή Έβρου κι Επίτιμο Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ  Αναστάσιο Δημοσχάκη υποδέχτηκε χθες στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης.

Στη συνάντηση που έγινε παρουσία του Αντιδημάρχου Φερών και Πρωτογενούς Τομέα Δημήτρη Κολγιώνη και του Γενικού Γραμματέα  του Δήμου Γιάννη Μπόγδη, συζητήθηκαν ενδιαφέροντα θέματα αναπτυξιακού χαρακτήρα και εκσυγχρονισμού των υποδομών, όπως το Τελωνείο Κήπων, η ΒΙ.ΠΕ, η σύνδεση του Λιμένα με την Εγνατία μέσω της Ανατ. Περιφερειακής Οδού, η μεταφορά του ΚΤΕΛ, η μετεγκατάσταση της Αστυνομικής Διεύθυνσης σε νέο κτίριο για την αποσυμφόρηση του κέντρου της πόλης, η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Αλεξανδρούπολης με τη Σαμοθράκη και άλλα νησιά του Βορείου Αιγαίου, το Εμπορευματικό Κέντρο κ.α.

Διαπιστώθηκε απόλυτη σύμπνοια απόψεων και συμφωνήθηκε ο κοινός προγραμματισμός ενεργειών διεκδίκησης λύσεων και θετικών αποφάσεων από την κεντρική διοίκηση. 

Προηγούμενο άρθροΌμιλος Αντισφαίρισης Αλεξανδρούπολης: Ανάγκη για περισσότερα γήπεδα τένις στην Αλεξανδρούπολη
Επόμενο άρθροΑπόστολος Δαβής: “Δήμαρχοι εναντίον Δημοτικών Συμβούλων στην ΠΕΔ ΑΜΘ – Απληστία Δημάρχων να μην αναλάβει Δημοτικός Σύμβουλος θέσης ευθύνης – Η Διοίκηση του Β. Μαυρίδη δεν ξεκίνησε καλά…”