Εθιμοτυπική συνάντηση με τη νέα Διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, τον Πρόεδρο Θανάση Ζηλιασκόπουλο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Δημήτρη Πολίτη πραγματοποίησε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη.

Τέθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με επίκεντρο την αξιοποίηση σημαντικών υποδομών και εκτάσεων εντός της επικράτειας του δήμου Αλεξανδρούπολης, όπως η έκταση 500 στρεμμάτων στην περιοχή του Απαλού για τη δημιουργία εμπορευματικού κέντρου ήπιας χρήσης, η δυτική χερσαία ζώνη και ο χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων ενώ για πρώτη φορά τέθηκε από τον Δήμαρχο η μελέτη κατασκευής του φράγματος Μανθείας στη Δ.Ε. Φερών, ενός εμβληματικού έργου απαραίτητου για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα άρδευσης στην περιοχή του Δέλτα. Για όλα τα παραπάνω θέματα, με νούμερο “1” στην ατζέντα το φράγμα Μανθείας, θα ακολουθήσει συνάντηση εργασίας τον επόμενο μήνα στην Αθήνα.

Προηγούμενο άρθροΝικόλαος Γκότσης: “Προχειρότητα και βιασύνη στην απόφαση Κολγιώνη – Φέρει ευθηνή και ο Δήμαρχος – Στις Φέρες περίμεναν ότι θα γίνει η Αγροτική Έκθεση τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων”
Επόμενο άρθροΈβρος: Λήψη μέτρων λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς