Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με τη νέα διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:12
84 0

Εθιμοτυπική συνάντηση με τη νέα Διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, τον Πρόεδρο Θανάση Ζηλιασκόπουλο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Δημήτρη Πολίτη πραγματοποίησε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη.

Τέθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με επίκεντρο την αξιοποίηση σημαντικών υποδομών και εκτάσεων εντός της επικράτειας του δήμου Αλεξανδρούπολης, όπως η έκταση 500 στρεμμάτων στην περιοχή του Απαλού για τη δημιουργία εμπορευματικού κέντρου ήπιας χρήσης, η δυτική χερσαία ζώνη και ο χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων ενώ για πρώτη φορά τέθηκε από τον Δήμαρχο η μελέτη κατασκευής του φράγματος Μανθείας στη Δ.Ε. Φερών, ενός εμβληματικού έργου απαραίτητου για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα άρδευσης στην περιοχή του Δέλτα. Για όλα τα παραπάνω θέματα, με νούμερο “1” στην ατζέντα το φράγμα Μανθείας, θα ακολουθήσει συνάντηση εργασίας τον επόμενο μήνα στην Αθήνα.

Σχετικά άρθρα

Παύλος Α. Μιχαηλίδης: “Η εννεαετής θητεία του κ. Λαμπάκη, οδήγησε σε πλήρη εγκατάλειψη το παλιό Κολυμβητήριο”

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Μαΐου 2019 0
Εδώ και ένα χρόνο η δημοτική αρχή ετοιμάζεται για την πλήρη κατεδάφιση του παλιού κολυμβητηρίου της Αλεξανδρούπολης, όπως ανακοινώνεται κατά…

ΝΟΥΘΕΤΗΡΙΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ “Η ΩΦΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ” (του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Φεβρουαρίου 2018 0
ΝΟΥΘΕΤΗΡΙΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ “Η ΩΦΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ” Ο Μέγας Βασίλειος ως Οικουμενικός…