Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελου Λαμπάκη με εκπροσώπους του κλάδου καταστηματαρχών σίτισης και εστίασης

Δημοσιεύτηκε στις: at 15:36
339 0

Ταύτιση απόψεων και καλή διάθεση για στενή συνεργασία διαπιστώθηκε κατά τη σημερινή πρώτη συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελου Λαμπάκη και εκπροσώπων του κλάδου καταστηματαρχών σίτισης και εστίασης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο μετά από πρόταση που απέστειλε ο Δήμαρχος.

Η πρόταση προβλέπει τη σύσταση 9μελούς επιτροπής διαβούλευσης του κλάδου των καταστηματαρχών σίτισης και εστίασης, η οποία εκπροσωπώντας τους επαγγελματίες του κλάδου θα συμμετάσχει σε συνεδριάσεις με συχνότητα μία κάθε μήνα. Απώτερος στόχος των συνεδριάσεων αυτών είναι η αμεσότητα της επικοινωνίας μεταξύ του κλάδου και της δημοτικής αρχής με επιδιωκόμενο σκοπό αφενός να αντιμετωπιστούν κατά το δυνατόν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και αφετέρου να συζητηθούν προτάσεις και νέες ιδέες ικανές να διασφαλίσουν την ασφάλεια, την καλαισθησία, την ανάπτυξη τουριστικού ρεύματος και την ευταξία στην πόλη.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Λαμπάκης πρότεινε μεταξύ των άλλων τη δυνατότητα συνεργασίας της υπό σύσταση νέας επιτροπής με την ήδη υπάρχουσα Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης με στόχο την ανάληψη ενεργειών που θα αποφέρουν αποτελέσματα για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, την εξασφάλιση της ηρεμίας των κατοίκων και τη μείωση της ανεργίας.

Σχετικά άρθρα

Εγχείρημα Επανεκκίνησης Της Ανανεωτικής Αριστεράς Από Τη ΔΗΜΑΡ, Με Διαρροές Προς Το ΚΙΝΑΛ

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Φεβρουαρίου 2019 0
Το εγχείρημα επανεκκίνησης της Ανανεωτικής Αριστεράς , σε διαφορετική πολιτική διαδρομή με το Κίνημα Αλλαγής σηματοδοτεί η χθεσινοβραδινή απόφαση της…