Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελου Λαμπάκη με τον νέο Πρόεδρο του Σ.Ε.Τ.Ε., Γιάννη Α. Ρέτσο

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης, πραγματοποίησε συνάντηση με τον νέο Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (Σ.Ε.Τ.Ε.), Γιάννη Α. Ρέτσο, στην οποία συμμετείχαν επίσης μέλη του ΙΝΣΕΤΕ, της Εταιρίας Marketing Greece, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης και νέο μέλος στο Δ.Σ. του Σ.Ε.Τ.Ε., Κώστας Χατζηκωνσταντίνου, ο ξενοδόχος  Απόστολος Παλακίδης και ο Αερολιμενάρχης Στέλιος Ζαντανίδης.

Ο κ. Λαμπάκης επισήμανε την ανάγκη συνεχούς επαφής και επικοινωνίας με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Σ.Ε.Τ.Ε. προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την περαιτέρω ανάδειξη της Αλεξανδρούπολης σε τουριστικό προορισμό ενώ συζητήθηκε η σύνταξη μελέτης για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος του Ν. Έβρου από το Σ.Ε.Τ.Ε..

Ο κ. Ρέτσος τόνισε ότι “η Αλεξανδρούπολη τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί σε ένα city break προϊόν, το οποίο είναι πολύ σημαντικό και αξίζει να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο ενώ η εγγύτητα της τουρκικής αγοράς αποτελεί πλεονέκτημα για τη δημιουργία συνεργειών και την ανάπτυξη προοπτικών ανόδου”. Πρόσθεσε επίσης, ότι “στρατηγικός στόχος του Σ.Ε.Τ.Ε. είναι η ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος μέσω της σύνδεσης του τουρισμού, του πολιτισμού και της αγροδιατροφής, τομείς στους οποίους η ευρύτερη περιοχή του Ν. Έβρου έχει πολλά να προσφέρει”.

Προηγούμενο άρθροΑπειλή τα ξερά χόρτα στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Απαλού
Επόμενο άρθροΜαρία Μανάκα: “Όχι άλλος εμπαιγμός… δεν τηρήθηκε η υπόσχεση των βουλευτών για το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου”