Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελου Λαμπάκη, με τον πρώτο Αντικυβερνήτη της Αγ. Πετρούπολης και τους Δημάρχους Αγ. Πετρούπολης και Σοσνόβυι Μπορ

Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι στις 12.30 μ.μ. η συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελου Λαμπάκη, με τον α΄ Αντικυβερνήτη της περιφέρειας της Αγ. Πετρούπολης. Στη σύσκεψη, στην οποία συμμετείχε ο Δήμαρχος του Σοσνόβυι Μπορ, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν το Δήμο Αλεξανδρούπολης και την ευρύτερη περιοχή της Θράκης και αναπτύχθηκαν προτάσεις και από τις δύο πλευρές με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων που προέκυψαν από την αδελφοποίηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης με τον κεντρικό Δήμο της Αγίας Πετρούπολης και την αυτοδιοικητική περιοχή του Σοσνόβυι Μπορ.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της 3ωρης σύσκεψης, ήταν η απευθείας αεροπορική σύνδεση της Αλεξανδρούπολης με την Αγ. Πετρούπολη, η φιλοξενία Ρώσων στις κατασκηνώσεις του Δήμου και της Μητρόπολης στην περιοχή της Μάκρης, η ανταλλαγή μαθητών, φοιτητών και πολιτιστικών συλλόγων μεταξύ των δύο πλευρών και η πρόταση της Μητρόπολης να χτιστεί ρωσικός ορθόδοξος ναός στην Αλεξανδρούπολη.

Στις 3μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με το Δήμαρχο Αγ. Πετρούπολης, κ. Valeri Garnets, και το Δήμαρχο του Σοσνόβυι Μπορ, κ. Dimitri Poliaevski. Μετά το πέρας της συνάντησης θα ακολουθήσει Συνέντευξη Τύπου στο Κυβερνείο της Αγ. Πετρούπολης.

Προηγούμενο άρθροΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Επόμενο άρθροΞεκινούν οι αιτήσεις για 2.891 προσλήψεις μονίμων και εποχικών