Συνάντηση του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης κ. Κ. Χατζημιχαήλ με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΑ κ. Γ. Ουζουνίδη

Δημοσιεύτηκε στις: at 13:46
640 0

Σε θερμό κλίμα διεξήχθη το πρωί της Δευτέρας 11 Ιουνίου 2018 συνάντηση του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης κ. Κωνσταντίνου Χατζημιχαήλ με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης κ. Γιώργο Ουζουνίδη στο γραφείο του δεύτερου στις κεντρικές εγκαταστάσεις διοίκησης της δημοτικής επιχείρησης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δύο οργανισμών και ως αποτέλεσμα τεχνικών επαφών και συνεννοήσεων των στελεχών των δύο μερών γύρω από θέματα που αφορούν την πόλη της Αλεξανδρούπολης με προφανή την παράμετρο του νερού.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν σε μία σειρά από κοινές στοχεύσεις και δράσεις οι οποίες πρόκειται να κωδικοποιηθούν και υλοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Για τη συνάντηση ο κ. Χατζημιχαήλ δήλωσε σχετικά: “Σήμερα στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΥΑΑ συνάντησα τον Πρόεδρο της Γιώργο Ουζουνίδη. Έναν εξαιρετικό συνεργάτη και στενό φίλο ο οποίος συνεισφέρει διαχρονικά και κυρίως αποτελεσματικά στην πόλη από θέσεις ευθύνης!
Επί της ουσίας της συνάντησης, μετά από μία αναγκαία διαδικασία προσεγγίσεων και τεχνικών συνεννοήσεων το προηγούμενο χρονικό διάστημα συμφωνήσαμε στη σύναψη εταιρικής σχέσης μεταξύ των δύο οργανισμών στους οποίους τελούμε επικεφαλής και την θέσπιση κοινών στόχων.
Ευελπιστώ ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε περισσότερα.”

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος

Χατζημιχαήλ Κωνσταντίνος
Η Γενική Γραμματέας

Κουρμπανιάν Βίβιαν

Σχετικά άρθρα

Ο Νίκος Χατζόπουλος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γιάννη Ζαμπούκη και την παράταξη  “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ!”

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Μαρτίου 2019 0
Χαιρετίζουμε την απόφαση του Νίκου Χατζόπουλου να διεκδικήσει την εμπιστοσύνη και την ψήφο των συνδημοτών μας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος…