Συνάντηση του Προέδρου του Ο.Λ.Α κ. Χ.Δούκα με την Δημοτική Παράταξη ΑΝΑ.Σ.Α.

Δημοσιεύτηκε στις: at 12:17
406 0

Στο πλαίσιο των επαφών του Προέδρου του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης κ. Χρήστου Δούκα με φορείς που εμπλέκονται με τη δραστηριότητα του λιμένα της Αλεξανδρούπολης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον επικεφαλής της ΑΝΑ.Σ.Α κ. Παύλο Μιχαηλίδη και στελέχη της δημοτικής παράταξης.

Στη συζήτηση, που έγινε σε γόνιμο προβληματισμό, διαπιστώθηκε η κοινή αντίληψη σε βασικά θέματα που αφορούν τον ρόλο που μπορεί να παίξει η ανάπτυξη του λιμένα της Αλεξανδρούπολης στην τοπική κοινωνία. Εντοπίστηκαν προτεραιότητες που πρέπει να αναληφθούν τόσο από την διοίκηση του Ο.Λ.Α., όσο και από τους συλλογικούς φορείς της πόλης, για να εξασφαλιστούν οι προϋποθέσεις που θα επιτρέψουν την υλοποίηση ενός άμεσου και μακροπρόθεσμου σχεδίου για τις λιμενικές εγκαταστάσεις που ανήκουν στην δικαιοδοσία του Ο.Λ.Α..

Πρόθεση της Διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης είναι, οι επαφές, συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων, να αποκτήσουν μόνιμο χαρακτήρα.

 

  Ο Πρόεδρος – Διευθύνων Σύμβουλος

Ο.Λ.Α.  Α.Ε.

 

 

 

  Χρήστος Δούκας

Σχετικά άρθρα

Αιμοδοσία – εγγραφές Δοτών Μυελού Οστών , το Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Σεπτεμβρίου 2021 0
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Φοιτητές Εξ΄ Αίματος Θράκης πλ. Πολυτεχνείου τηλ. 25510-20478   φαξ. 25510-26646 eaa1988@otenet.gr  www.posea.gr  www.eom.gr  exaimatosfoitites@gmail.com  21/09/2021 Ευγενική Πρόσκληση στην μεγάλη προσφορά Ανθρωπιάς!   Εγγραφές…