Συνάντηση του Πρύτανη του ΔΠΘ με τον πρώην Δήμαρχο Διδυμοτείχου

Δημοσιεύτηκε στις: at 08:39
120 0

Συνάντηση με τον Πρύτανη του ΔΠΘ  κ. Αλέξανδρο Πολυχρονίδη, είχε σήμερα στην Αλεξανδρούπολη ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Διδυμοτείχου, πρώην Δήμαρχος, Χρήστος Τοκαμάνης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από  πρωτοβουλία του τέως Δημάρχου με αφορμή την πρόσφατη δήλωση του Πρύτανη , στα πλαίσια της   επίσκεψης της Προέδρου της  Διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη  στον Έβρο, στην όποια εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την απαξίωση της τοπικής ηγεσίας του Δήμου Διδυμοτείχου προς το ΔΠΘ και το γεγονός ότι δεν έχουν κληθεί στις συσκέψεις  που αφορούν τη Νοσηλευτική σχολή .

Ο κ. Πολυχρονιδης αποδέχτηκε εγκαρδίως την πρόσκληση για συνάντηση με τον  κ Τοκαμανη,  στην οποία συμφώνησαν ότι θα πρέπει να καταλήξουν σε  μια κοινή πρόταση η οποία και θα τους συνοδεύσει  στην επίσκεψη τους στον Υφ. Παιδείας.

Σε δηλώσεις του ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης,  εξέφρασε  τις ευχαριστίες του προς το πρόσωπο του Πρύτανη για τον προσωπικό χρόνο που του αφιέρωσε, χαρακτηρίζοντας  τη συνάντηση εποικοδομητική.

«Ήταν χρέος μας να λύσουμε αυτή την παρεξήγηση με το Πανεπιστήμιο. Δεν μιλούσαμε με το πανεπιστήμιο, γιατί ο κ. Χατζηγιάννογλου δεν σήκωσε ποτέ το τηλέφωνο να μιλήσει με τον κ. Πρύτανη, παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις  που του απευθύναμε στο Δημοτικό Συμβούλιο  για να το κάνει. Στεναχωρήθηκα πολύ όταν άκουσα σε τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων τον κ. Πρύτανη να εκφράζει την πικρία του» επισήμανε ο κ. Τοκαμάνης.

«Θεωρώ» συνεχίζει, «ότι η πολη μας, ο Δήμος μας, πρέπει να τον καλέσει επειγόντως, ώστε να συζητήσουμε όλοι μαζί και να βρούμε μια κοινά αποδεκτή λύση. Για το καλό  της πολης και του ΔΠΘ.Ο κ πρύτανης, είναι πρόθυμος να έρθει» «Εάν δεν  γίνει κάτι άμεσα και προς όφελος της περιοχής,  θα γίνει επανάσταση στο Διδυμότειχο» τόνισε με έμφαση. Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη»

Για να προσθέσει,

«Η καινοφανής άποψη του κ. Χατζηγιαννογλου, που εξέφρασε δημοσίως ότι (τώρα η υπόθεση της Νοσηλευτικής σχολής του Διδυμοτείχου είναι στα χέρια του κυρίου υφυπουργού και του ΔΠΘ), δεν μας βρίσκει σύμφωνους. Πρέπει και εμείς να είμαστε παρόντες για να συνδιαμορφώσουμε όλοι μαζί την καλύτερη λύση για την πόλη μας.»

Για αυτό.

«Καλώ τον κύριο Χατζηγιάννογλου να προσκαλέσει άμεσα σε σύσκεψη στο Διδυμότειχο τον κύριο Πρύτανη , πιστεύοντας ότι επιβάλλεται ο διάλογος με το πανεπιστήμιο και ελπίζοντας ότι θα βρεθούν κοινά σημεία σύγκλισης!»

Σχετικά άρθρα

Ο Ελληνικός Στρατός μοίρασε σημαίες στα παιδιά που παρακολούθησαν την παρέλαση στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 25 Μαρτίου 2018 0
Με λαμπρότητα εορτάστηκε η επετειος της 25η Μαρτίου 1821 στην Αλεξανδρουπολη Ξεχωριστή στιγμή στην Αλεξανδρουπολη ήταν η δωρεάν διανομή σημαιών…

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ στηρίζει τις προσπάθειες για τη δημιουργία αυτόνομης Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Έβρου

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Σεπτεμβρίου 2021 0
Δημιουργία αυτόνομης Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Έβρου Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ στηρίζει τις προσπάθειες των μαζικών φορέων και των πολιτών για την…

Το παραδοσιακό τραγούδι της Ζωής Τηγανούρια σε στίχους του Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Ανθίμου

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Νοεμβρίου 2017 0
Τίτλος: « Σαμοθράκης βήμα » Σύνθεση: Ζωή Τηγανούρια Στίχοι: Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως & Σαμοθράκης κ.κ. Άνθιμος Ερμηνεύει ο Κωνσταντίνος Τηγάνης…

Δεν υπάρχει διέξοδος για τους πρόσφυγες. Αλβανία-Βουλγαρία-Σκόπια έκλεισαν τα σύνορα

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Μαρτίου 2016 0
Καταρρίπτεται με κάθε τρόπο η επιχειρηματολογία Τσίπρα ότι δήθεν το κλείσιμο των συνόρων είναι «μονομερείς ενέργειες χωρών» – Στρατιωτικές δυνάμεις και…