Συνάντηση του Συλλόγου Γονέων με τρία παιδιά Ν. Έβρου «Οι Τρεις Ιεράρχες» με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου

Δημοσιεύτηκε στις: at 8:51 πμ
34 0

Συνάντηση με τον Πρόεδρο Κωνσταντίνο Μιχαλίτση και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων με τρία παιδιά Ν. Έβρου «Οι Τρεις Ιεράρχες» είχε την Πέμπτη 18-6-2020 ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς στο γραφείο του.

Οι εκπρόσωποι των οικογενειών με τρία παιδιά του νομού έθεσαν στον κ. Πέτροβιτς σειρά θεμάτων που απασχολούν τις πολυμελείς οικογένειές τους στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που βιώνει η χώρα μας την τελευταία δεκαετία. Υπερθεμάτισαν την αναγκαία ενίσχυση του θεσμού της οικογένειας και ζήτησαν τη συμπαράσταση του Αντιπεριφερειάρχη. Επιπλέον, κατέθεσαν πρόταση για τη συνδιοργάνωση, το επόμενο έτος, συνεδρίου με κυρίαρχο θέμα το δημογραφικό και τις επιπτώσεις που συνεπάγεται για τη χώρα, και δη για τη Θράκη, το αρνητικό ισοζύγιο μεταξύ θανάτων – γεννήσεων με τη συμμετοχή και της Ομοσπονδίας Τρίτεκνων Οικογενειών Ελλάδας.

Ο κ. Πέτροβιτς εξέφρασε την αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στα αιτήματά τους και υποδέχτηκε θετικά την πρόταση για τη διεξαγωγή συνεδρίου στην Αλεξανδρούπολη, τονίζοντας παράλληλα, την άριστη συνεργασία των δύο φορέων όπως αυτή έχει εκφραστεί επανειλημμένως τα τελευταία χρόνια μέσα από κοινές δράσεις.

Τον κ. Μιχαλίτση συνόδευαν ο Αντιπρόεδρος Χρήστος Κριτού, η Γενική Γραμματέας Ευγενία Ανανιάδου, η Γραμματέας Ζωή Στεργιούδα, η Ταμίας Μαρία Κιορογλανίδου.

Σχετικά άρθρα

“Μασάζ” κυβερνητικών βουλευτών για τα νομοσχέδια: αλλαγής φύλου και «Τουρκικής Ενωσης Ξάνθης»

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Οκτωβρίου 2017 0
Άτυπη συνεδρίαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που προβληματίζονται για ορισμένες διατάξεις του νομοσχεδίου για την…