Συνάντηση του υποψήφιου δημάρχου Παύλου Μιχαηλίδη με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 23:46
523 0

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παύλος Α. Μιχαηλίδης και στελέχη του συνδυασμού της δημοτικής παράταξης “ΑΝΑ.Σ.Α”, επισκέφθηκαν τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης.

Στη συνάντηση που έγινε με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. τον κ.Κοντακίδη Αναστάσιο και μέλη της διοίκησης, τονίστηκε πως η αυτάρκεια αίματος στην περιοχή είναι βασική υποχρέωση και του Δήμου.

Επίσης συζητήθηκαν τα βασικά θέματα που απασχολούν τον σύλλογο μεταξύ των οποίων και τα εξής:

Πρωτεύον ζήτημα η στέγαση του συλλόγου, όπως αναγκαία είναι και μια αίθουσα αιμοληψίας μέσα στην πόλη, διότι είναι ακατάλληλες οι καιρικές συνθήκες στο πεζοδρόμιο του Δημαρχείου.

Σε ότι αφορά την Κινητή Μονάδα Αιμοληψίας, είναι ελλιπής η συντήρηση του οχήματος ενώ απαραίτητο είναι και ένα μικρό όχημα για την μεταφορά προσωπικού στους οικισμούς.

Από πλευράς του υποψήφιου δημάρχου υπήρξε δέσμευση για ενίσχυση της ετήσιας οικονομικής ενίσχυσης προς τον σύλλογο, καθώς και οικονομικά κίνητρα προς τους υπόλοιπους συλλόγους για σύσταση και δραστηριοποίηση των επί μέρους ομάδων εθελοντών αιμοδοτών.

Τέλος υπήρξαν δεσμεύσεις για συνεχείς ενημερωτικές καμπάνιες ευαισθητοποίησης των πολιτών, μέσω του δήμου.

Παύλος Α. Μιχαηλίδης
Υποψήφιος δήμαρχος –
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
“ΑΝΑ.Σ.Α¨

Σχετικά άρθρα

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η Ιερά Μνήμη των Πέντε Ιερομαρτύρων Επισκόπων της Μ. Ασιας στον Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου Αλεξανδρουπόλεως

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Σεπτεμβρίου 2016 0
Με λαμπρότητα εορτάστηκε η Ιερά Μνήμη των Πέντε Ιερομαρτύρων Επισκόπων της Μ. Ασιας στον Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου Αλεξανδρουπόλεως Το απόγευμα…

Αυτόματες ρυθμίσεις σε όλα τα δάνεια

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Νοεμβρίου 2015 0
Τις τυποποιημένες διαδικασίες μέσω των οποίων θα ομαδοποιούνται οι δανειολήπτες ανάλογα με το είδος του δανείου, το υπόλοιπο της οφειλής…