Συνάντηση του υποψήφιου δημάρχου Παύλου Μιχαηλίδη με τον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 12:05
369 0

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παύλος Α. Μιχαηλίδης και στελέχη του συνδυασμού της δημοτικής παράταξης “ΑΝΑ.Σ.Α”, επισκέφθηκαν τον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Στη συνάντηση που έγινε με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. τον κ. Αργύρη Κυρτσίδη και μέλη της διοίκησης, συζητήθηκαν τα βασικά θέματα που απασχολούν τον σύλλογο μεταξύ των οποίων και τα εξής:

Οι ελλείψεις σε προσωπικό αποτελούν πρωτεύον ζήτημα, όπως και ο τομέας της καθαριότητας με αναγκαίο τον εξωραϊσμό των κτιριακών εγκαταστάσεων του αμαξοστασίου και την σωστή οργάνωση του χώρου, ενώ έγινε ειδική αναφορά στους παιδικούς σταθμούς.

Από πλευράς του υποψήφιου δημάρχου υπήρξε δέσμευση για την αποφυγή ιδιωτικοποίησης στην καθαριότητα, για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού σε δομές με ανταποδοτικό χαρακτήρα και φυσικά σε αγορά νέων οχημάτων.

Τέλος υπήρξαν δεσμεύσεις για την ορθή εφαρμογή των αρχών διοίκησης ανθρωπίνων πόρων, δηλαδή ο Προγραμματισμός, η Ανάπτυξη και η Ενεργοποίηση του προσωπικού στον Δήμο της Αλεξανδρούπολης.

Παύλος Α. Μιχαηλίδης

Υποψήφιος δήμαρχος –

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης

“ΑΝΑ.Σ.Α¨

Σχετικά άρθρα

Χρήστος Δερμεντζόπουλος: «Άνοιγμα του Τελωνειακού Σταθμού Ορμενίου για την διέλευση των φοιτητών  που σπουδάζουν σε πανεπιστήμια της Βουλγαρίας»

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Σεπτεμβρίου 2020 0
ΕΡΩΤΗΣΗ Προς: τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη τον Υπουργό Υγείας κ.…

Πιστοποίηση από το Υπουργείο Τουρισμού έλαβαν οι Ιαματικές Πηγές Τραϊανούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Νοεμβρίου 2016 0
Πιστοποίηση από το Υπουργείο Τουρισμού έλαβαν οι Ιαματικές Πηγές Τραϊανούπολης με ενέργειες της Υπουργού Τουρισμού κ. Έλενας Κουντουρά, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος…