Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παύλος Α. Μιχαηλίδης και στελέχη του συνδυασμού της δημοτικής παράταξης “ΑΝΑ.Σ.Α”, επισκέφθηκαν το νέο Δ.Σ. του “Συλλόγου Καταστημάτων Καφέ και Εστίασης Αλεξανδρούπολης”..
Στη συνάντηση που είχαν με τον κ. Γ. Δαβή, Πρόεδρο του συλλόγου καθώς και με μέλη του 7μελούς οργάνου , συζητήθηκαν τα εξής θέματα:

1. Το ζήτημα της προσβασιμότητας και της απρόσκοπτης διέλευσης των πεζών στους κοινόχρηστους χώρους.
2. Την δυνατότητα εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου
3. Την προστασία των καταστηματαρχών από άδικες καταγγελίες και διώξεις εναντίον τους, καθώς και την αποφυγή του αθέμιτου αναταγωνισμού από πλευράς του Δήμου,
4  Την αλλαγή νοοτροπίας, την ανάγκη συνεργασίας και προβολής του Τουριστικού χαρακτήρα του Δήμου μας.
5. Την απουσία διαλόγου για τεχνικά ζητήματα και τα αντισταθμιστικά οφέλη σε ότι αφορά την δημιουργία του τερματικού σταθμού για το Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο (LΝG).
6. Την ανάγκη δημιουργίας «Σχολείου Τουρισμού» στην Αλεξανδρούπολη, στα πρότυπα άλλων πόλεων.
7. Προωθητικές ενέργειες για την προσέλκυση επισκεπτών και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και
8. Ανάγκη εκσυγχρονισμού και αλλαγής στην φυσιογνωμία της «Γιορτής Κρασιού»

Η επίσκεψη αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα επισκέψεων και περιοδειών της Δημοτικής παράταξης “ΑΝΑ.Σ.Α.” αλλά και στην ανάγκη συνεχούς επαφής και ενημέρωσης με τους φορείς, τους συλλόγους και φυσικά τους κατοίκους του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Παύλος Α. Μιχαηλίδης
Υποψήφιος δήμαρχος –
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
“ΑΝΑ.Σ.Α.”

Προηγούμενο άρθροO Δημήτριος Μακεδόνας στην παράταξη “Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση”
Επόμενο άρθροΕνημερωτική συνάντηση της Διοίκησης της ΕΠΣ Έβρου με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και υποψηφίους με την παράταξη του “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ!”