Συνάντηση του υπ. Δημάρχου Παύλου Μιχαηλίδη με τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου

Δημοσιεύτηκε στις: at 18:52
541 0

Τα Τρίκαλα, σε τακτά χρονικά διαστήματα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σε Ελλάδα και εξωτερικό για το άλμα που έχουν κάνει στις νέες τεχνολογίες και την διασύνδεσή τους με την καθημερινότητα των πολιτών.

Τα Τρίκαλα αποτελούν σημείοαναφοράς για την τοπική αυτοδιοίκηση. Την δυνατότητα να δουν από κοντά το μικρό θαύμα που έχει επιτευχθεί και να ενημερωθούν διεξοδικά για τα επιτεύγματα του Δήμου είχε ο υπ. Δήμαρχος Παύλος Μιχαηλίδης, ο οποίος επισκέφθηκε τα Τρίκαλα και είχε μακρά και γόνιμη συνάντηση με τον Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου.

Η συζήτηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα. Ο κ. Παπαστεργίου έκανε ενημέρωση για όλα τα ζητήματα που αφορούν στη δημιουργία και στη διαχείριση μιας «έξυπνης πόλης», μεταφέροντας τη συσσωρευμένη του εμπειρία για τον τρόπο που μπορεί να γίνει η υλοποίηση επιμέρους αλλά και γενικότερων έργων.

Όλα τα θέματα αναλύθηκαν εις βάθος σε θεωρητικό αλλά και πρακτικό επίπεδο, αφού δόθηκε η δυνατότητα για επίσκεψη και ξενάγηση από τον κ. Παπαστεργίου στο κέντρο ελέγχου της έξυπνης πόλης των Τρικάλων («SmartTrikala»).

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Τρικκαίων δεν έθεσε θέμα ότι οι όποιες ελλείψεις σε προσωπικό ή χρήματα είναι εμπόδιο για την υλοποίηση έργων.

Αντιθέτως, μάς μετέφερε ότι η καλή οργάνωση και η ετοιμότητα σε έναν Δήμο μπορεί να καλύψει τα κενά που παρουσιάζονται.

Το συμπέρασμα από τις επισκέψεις αυτές είναι ένα:

Ο Δήμος μας, τόσο πλούσιος σε πόρους και δυνατότητες, μπορεί να φτάσει ψηλά και να κάνει “θαύματα”.

Αρκεί να έχει μία διοίκηση που να δουλεύει, να καταλαβαίνει και να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες προκλήσεις και απαιτήσεις που δημιουργούν οι ανάγκες των δημοτών και ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις πόλεις.

Μία διοίκηση που θα σχεδιάζει τις πολιτικές του Δήμου σε συνεργασία με ολόκληρη την τοπική κοινωνία και με ενότητα όλων των πολιτών.

Δηλαδή μία νέα διοίκηση στον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Παύλος Α. Μιχαηλίδης
Υποψήφιος δήμαρχος –
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
«ΑΝΑ.Σ.Α.»

Σχετικά άρθρα

“Κλείδωσε” η απόφαση της ΔΕΠΑ για είσοδο στο πλωτό τερματικό LNG της Αλεξανδρούπολης – Το feasibility study, ο IGB και τα PCIs

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Σεπτεμβρίου 2017 0
Χρήστος Στεφάνου Την περασμένη εβδομάδα στο ενεργειακό συνέδριο που έγινε στην Αλεξανδρούπολη ένα από τα βασικά θέματα των επαφών που…

Οικουμενικός Πατριάρχης: «Μεγάλο δώρο της Παναγίας η απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών»

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Αυγούστου 2018 0
Ως ένα μεγάλο δώρο της Παναγίας χαρακτήρισε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι κρατούνταν…