Συνάντηση Τσίπρα με τους βουλευτές της Περιφέρειας Α.Μ-Θ

Δημοσιεύτηκε στις: at 16 Δεκεμβρίου 2015
395 0

Τους κυβερνητικούς βουλευτές της Περιφέρειας ΑΜΘ συνάντησε το απόγευμα της Δευτέρας ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Η συνάντηση των 12 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ξεκίνησε λίγο μετά τις 5 και ολοκληρώθηκε στις 8 και μισή .

Εκτέθηκαν τα προβλήματα της Περιφέρειας και οι αναπτυξιακές προοπτικές που απασχολούν τους βουλευτές.

Επίσης οι βουλευτές κάθε νομού ξεχωριστά αναφέρθηκαν στα επιμέρους προβλήματα και συζήτησε με τον Πρωθυπουργό τις δυνατότητες που υπάρχουν.

Συζητήθηκαν τα θέματα της μειονότητας και των ιδιαιτεροτήτων της Θράκης αλλά και ο συντονισμός κυβέρνησης, κόμματος και βουλευτών για την προώθηση τοπικών ζητημάτων και την ενίσχυση του κυβερνητικού έργου.

Πέρα από τα τοπικά μηνύματα, ο Αλέξης Τσίπρας συζήτησε με τους βουλευτές της Περιφέρειας την πορεία του κυβερνητικού εργου σε κεντρικό επίπεδο και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα και την Ευρώπη.

Η συνάντηση γίνεται στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του Πρωθυπουργού για την καταγραφή των ζητημάτων της Περιφέρειας και την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου για τα θέματα κάθε περιοχής. Εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα και τους βουλευτές στη συνάντηση συμμετείχαν οι στενοί συνεργάτες και τοι επιτελείο του Πρωθυπουργού.

Συμμετείχαν οι βουλευτές Ρίζος, Καΐσας, Γκαρά (Έβρου), Μουσταφά, Καραγιουσούφ (Ροδόπης), Ζεϊμπέκ, Γιαννακίδης, Στογιαννίδης (Ξάνθης), Εμμανουηλίδης, Μορφίδης, Παπαφιλίππου (Καβάλας), Καραγιαννίδης (Δράμας)

Σχετικά άρθρα

Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότηση» για την ΠΕ Έβρου

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Απριλίου 2019 0
Σε μία λιτή και γεμάτη συμβολισμούς εκδήλωση στην ακριτική Ορεστιάδα, παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότηση»…

ΚΙΝΑΛ: Ομιλία του Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, ΜΑΝΩΛΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ, την Τρίτη, 2 Ιουλίου

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Ιουλίου 2019 0
Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ διοργανώνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, ΜΑΝΩΛΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ, την Τρίτη, 2…