Συνάντηση των αστυνομικών Αλεξανδρούπολης με την Τ.Ε. Έβρου Κ.Κ.Ε.

Δημοσιεύτηκε στις: at 07:31
518 0

Την 29 Ιουνίου 2017 αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης μετά από πρόσκληση της Τομεακής Επιτροπής Έβρου ΚΚΕ, πραγματοποίησε συνάντηση με σκοπό την αμφίπλευρη ενημέρωση για τη δημόσια ασφάλεια του τόπου μας  και τα εργασιακά δικαιώματα.

Στη συνάντηση από την πλευρά της Τομεακής Επιτροπής Έβρου ΚΚΕ συμμετείχαν, ο Γραμματέας της Τ.Ε. Έβρου ΚΚΕ κ. Μιχαηλίδης Σιδέρης, το μέλλος της Επιτροπής περιοχής Αν. Μακ. και Θράκης ΚΚΕ κ. Βλησίδης Αναστάσιος και το μέλλος της Τ.Ε. Έβρου ΚΚΕ κ. Κουκουράβας Δαμιανός.

Από πλευρά της Τ.Ε. Έβρου  Κ.Κ.Ε. τονίστηκε η αγωνία τους για την έξαρση της εγκληματικότητας και τη συνέχιση των προσπαθειών της Ελληνικής Αστυνομίας για την πάταξη του εγκλήματος και την εμπέδωση της Δημόσιας ασφάλειας στον πολίτη. Μας κάλεσαν, ως σωματείο εργαζομένων, να δώσουμε κοινούς αγώνες ενάντια στα ιμπεριαλιστικά σχέδια για την ισοπέδωση των ατομικών ελευθεριών, των εργασιακών δικαιωμάτων και της ειρήνης των λαών. Επίσης λόγο της φύσης της εργασίας μας εκδήλωσαν τις ανησυχίες τους αλλά και την προτροπή τους έτσι ώστε σε οποιαδήποτε περίσταση αγωνιστικών δράσεων ουδέποτε να βρεθούν ο ένας απέναντι στον άλλο παραβιάζοντας την κοινή λογική.

Από πλευρά τους οι αστυνομικοί ενημέρωσαν για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τον εργαζόμενο Αστυνομικό καθώς και τα θέματα που ταλανίζουν τις Υπηρεσίες τους. Ειδικότερα αναφέρθηκαν:

Στο νέο μισθολόγιο – φτωχολόγιο των σωμάτων ασφαλείας και  τη συνέχιση της παραβίασης και μη εφαρμογής των αποφάσεων του ΣτΕ από την πλευρά της Κυβέρνησης για ακόμη μια φορά.

Στα προβλήματα που δημιουργεί ο νέος ασφαλιστικός νόμος και ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τις συντάξεις χηρείας.

Ζητήθηκε η συνδρομή τους για την επίλυση του κτιριακού προβλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ένα πρόβλημα που παραμένει άλυτο επί δεκαετίες.

Στην υποβάθμιση της εκπαίδευσης των νέων αστυνομικών που εισέρχονται στις σχολές αστυνομίας και στην έλλειψη ουσιαστικής μετεκπαίδευσης των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στις τεράστιες ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή και αναλώσιμων υλικών που σε συνδυασμό με την μείωση του προσωπικού και την ολοένα αυξανόμενη εγκληματικότητα, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μίγμα του εγκυμονεί μέγα κίνδυνο για την δημόσια ασφάλεια.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλήμα και ευελπιστούμε στη συνέχεια των συναντήσεων και της συνεργασίας μας σε όλα τα επίπεδα.

Σχετικά άρθρα

Αυτά είναι τα 16 ανοικτά προγράμματα του ΟΑΕΔ

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Φεβρουαρίου 2020 0
Ανοικτά για την υποβολή αιτήσεων ενδιαφέροντος παραμένουν 16 προγράμματα του ΟΑΕΔ . Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν άμεσα. Σημειώστε τα προγράμματα που…