Συνάντηση των στελεχών της παράταξης “ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ | ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ”

Δημοσιεύτηκε στις: at 26 Μαρτίου 2019
356 0

Συναντήθηκαν την Παρασκευή 22 Μαρτίου τα στελέχη της Δημοτικής Παράταξης “Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος Να Ζω”, προκειμένου να κάνουν μια πρώτη αποτίμηση της προεκλογικής τους καμπάνιας και να καθορίσουν τις επόμενες δράσεις.

Μετά την εισήγηση της κ. Μαρίας Γκουγκουσκίδου ακολούθησε συζήτηση που επικεντρώθηκε στα παρακάτω σημεία:

  • Η Παράταξη είναι υπερήφανη για τους ανθρώπους της και στηρίζει τα στελέχη που δέχονται αφόρητες πιέσεις από τον κ. Δήμαρχο και το περιβάλλον του, σχετικά με τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιό μας.
  • – Η Παράταξη θα επιβάλλει δημοκρατικούς όρους διεξαγωγής τόσο κατά την προεκλογική περίοδο όσο και την ημέρα των εκλογών, σε συνεργασία και με τις υπόλοιπες αντιπολιτευόμενες παρατάξεις. Η κοινωνία θα απομονώσει τις αποκρουστικές πρακτικές του κ. Μαυρίδη.
  • Η αποδοχή των θέσεων της παράταξης απ’ την κοινωνία είναι καθολική και δημιουργεί συνθήκες Νίκης απ’ την πρώτη Κυριακή.
  • Το πρόγραμμα της Παράταξης να δημοσιοποιηθεί σε χρόνο και με τρόπο ώστε να γίνει γνωστό στο σύνολο των δημοτών.
  • Τέλος περίσσεψαν η αισιοδοξία, ο ενθουσιασμός, η πίστη ότι αυτή η τρέχουσα τετραετία είναι η τελευταία γκρίζα περίοδος για την Ορεστιάδα.

Η υποψήφια Δήμαρχος κλείνοντας τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους σ’ αυτόν τον δύσκολο αλλά τόσο όμορφο αγώνα και τους ζήτησε με μετριοπάθεια και σεβασμό στους δημότες να συνεχίσουν να προβάλλουν τις θέσεις της Δημοτικής Παράταξης

Σχετικά άρθρα

Μητροπολίτες Θράκης για το ΚΥΤ Φυλακίου: “Καμμία αύξηση της δυναμικότητας – Καμμία δημιουργία νέας δομής”

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Ιανουαρίου 2021 0
ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ, ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΕΩΡΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΝΘΙΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ Ὀρεστιάδα…

Έβαλαν στο προεδρικό διάταγμα θέμα προσευχής και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τους το γύρισε πίσω

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Αυγούστου 2017 0
Ο Νικήτας Κακλαμάνης δήλωσε ότι το προεδρικό διάταγμα περιείχε το θέμα της προσευχής και επεστράφη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας γιατί υπήρξε…