Συνάντηση Υφυπουργού Οικονοµικών με τον ∆ήµαρχο Αλεξανδρούπολης με θέμα την αξιοποίηση του παλιού νοσοκομείου

Δημοσιεύτηκε στις: at 17 Οκτωβρίου 2016
407 0

O ∆ήµαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ευαγγελος Λαµπάκης , ο Αντιδήµαρχος ∆ιοικητικών και Οικονοµικών Υπηρεσιών, κ. Παντελίδης Γεώργιος και ο υπάλληλος του δήµου χωροτάκτης-πολεοδόµος κ. ∆ιονύσιος Μαστορόπουλος, μετέβησαν εκτάκτως στην Αθήνα στις 20 Σεπτεµβρίου 2016 προκειµένου να συµµετέχουν σε συνάντηση εργασίας µε τον Υφυπουργό Οικονοµικών κ. Τρύφωνα Αλεξιάδη σχετικά µε το κτίριο του παλιού νοσοκοµείου Αλεξανδρούπολης,

Η µετακίνηση του ∆ηµάρχου και του Αντιδηµάρχου προέκυψε εκτάκτως µετά από προηγούµενη συνάντηση µε τον Υφυπουργό για το ίδιο θέµα και πραγµατοποιηθηκε στο Υπουργείο την ίδια µέρα.

Μέσα από το αρχείο μας μπορείτε να βρείτε ενδιαφέρουσες συνεντευξεις-ρεπορτάζ που αφορούν την αξιοποίηση του κτιριακού συγκροτήματος του παλιού νοσοκομείου επί της οδού Δήμητρας στην Αλεξανδρούπολη

2 Ιουνίου 2016 – Σύσκεψη θεσμικών φορέων για την αξιοποίηση του παλιού νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης (εδώ)

Ιουνίου 2016 – Γιώργος Παυλίδης: «Η υπόθεση του παλιού νοσοκομείου θέλει προσοχή και πολεοδομικό πλάνο για να δούμε πως θα προχωρήσουμε» (εδώ)

3 Ιουνίου 2016 –  Ευάγγελος Λαμπάκης: «Με σοβαρότητα, Περιφερειάρχης και Δήμαρχος θα διεκδικήσουμε την αξιοποίηση του παλιού νοσοκομείου» (εδώ)

Ιουλίου 2016 – Ευάγγελος Λαμπάκης: «Βαδίζουμε ενωμένοι για να πάρουμε τη χρήση του παλιού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης» (εδώ)

29 Ιουνίου 2016 – Δείτε το πόρισμα για τις εγκαταστάσεις του παλαιού Νοσοκομείου, επί της οδού Δήμητρας από το Δικηγορικό Σύλλογο Αλεξ/πολης (εδώ)

Σχετικά άρθρα

Ν. Γκαρά: «Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ στα ακριτικά νησιά συμπεριλαμβανομένης και της Σαμοθράκης»

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Σεπτεμβρίου 2020 0
Ερώτηση για την κατάργηση ή την σημαντική μείωση του ΕΝΦΙΑ στα ακριτικά νησιά της χώρας, συμπεριλαμβανομένης και της Σαμοθράκης, κατέθεσε…