Συναντήσεις του Δημάρχου στην Αθήνα για το Σφαγείο Φερών και τη δυτική χερσαία ζώνη

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:00
417 0

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αν. Μακεδονίας και Θράκης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, παραβρέθηκε στην Αθήνα στις 11 και 12 Ιουλίου 2017 όπου πραγματοποίησε συναντήσεις για δύο πολύ σοβαρά ζητήματα.

Συγκεκριμένα την Τρίτη 11 Ιουλίου 2017 ο κ. Λαμπάκης συμμετείχε σε πολύωρη συνεδρίαση του Τεχνικού Συμβουλίου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, όπου κατάφερε να αποσπάσει την έγκριση της δημοπράτησης του Σφαγείου Φερών, ενός αναπτυξιακού έργου ιδιαίτερης σημασίας για τον πρωτογενή τομέα που τόσο μεγάλη ανάγκη έχει η ευρύτερη περιοχή της Θράκης και οι άνθρωποί της. Τη δε Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 ο κ. Λαμπάκης πραγματοποίησε συνάντηση στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με αντικείμενο την παραχώρηση της δυτικής χερσαίας ζώνης στον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Καλώς ή κακώς οι ενέργειες και οι συντονισμένες κινήσεις της παρούσας δημοτικής αρχής και κυρίως του Δημάρχου μας που αποσκοπούν στην ανάπτυξη του τόπου μας και χαρακτηρίζονται κατά κύριο λόγο από εξωστρέφεια και επικοινωνία, απαιτούν συχνές μετακινήσεις, συναντήσεις και πολύωρες συσκέψεις με πρόσωπα ισχύος. Για εμάς πρωτεύουσα σημασία έχει ο τόπος μας και η οικονομική του ανασυγκρότηση.

Σχετικά άρθρα

Στα άκρα η κόντρα Ρίζου – Δημοσχάκη

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Ιουνίου 2018 0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Βουλευτή Έβρου κ. Δημητρίου Ρίζου  «Όταν δεν συμφωνεί μαζί σου η πραγματικότητα, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα». Αναφέρει, μεταξύ…