Συναντήσεις του υποψηφίου βουλευτή Έβρου Μενέλαου Μαλτέζου

Δημοσιεύτηκε στις: at 13:49
774 0

Με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. κ. Άνθιμο συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής  Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Μενέλαος Μαλτέζος.

Η συζήτηση των δύο ανδρών στράφηκε  στις πολιτικές εξελίξεις και στην επικαιρότητα, σε τοπικό επίπεδο και σε γενικότερο.

Ο Μενέλαος Μαλτέζος ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο για τις ευχές του ,ώστε να γίνει ένας τίμιος και δημιουργικός αγώνας για το καλό του τόπου.

 

Συνάντηση με Συναδέλφους στην Αλεξανδρούπολη

Συνεχίζοντας τις επαφές και τις συναντήσεις με πολίτες αλλά και παραγωγικούς φορείς του Έβρου, ο , Υποψήφιος Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ,Μενέλαος Μαλτέζος συναντήθηκε στην Αλεξανδρούπολη με συναδέλφους του Οικονομολόγους.

Με ανθρώπους που υπηρετούν επαγγελματικά τον ίδιο τομέα και αντιμετωπίζουν κοινά  ζητήματα.

Με μεγάλη ικανοποίηση δέχθηκε τις ευχές τους για επιτυχία στην εκλογική διαδικασία.

 

Στο Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ορεστιάδας Πέτρο Χασανίδη είχε ο υποψήφιος Βουλευτής Έβρου  του ΣΥΡΙΖΑ –Προοδευτική Συμμαχία Μενέλαος Μαλτέζος.

Στην συζήτηση που έγινε παρουσιάστηκαν οι προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ  για την προστασία των εργαζομένων και το σχέδιο για τη δημιουργία 500.000 νέων θέσεων εργασίας.

 

 

 

 

 

 

 

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου

Επίσκεψη στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και στην συνέχεια στον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Πέτροβιτς πραγματοποίησε ο υποψήφιος Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Μενέλαος Μαλτέζος.

Η συζήτηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου επικεντρώθηκε:

– Στις ιδιαιτερότητες του νομού Έβρου

– Στην βελτίωση της συνεργασίας κεντρικής κυβέρνησης και τοπικής αυτοδιοίκησης

– Στην λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου με τα νέα δεδομένα του Κλεισθένη.

Σχετικά άρθρα

Η Ένωση Στρατιωτικών Έβρου συμμετέχει στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης για νοσηλεία στο εξωτερικό παιδιού στρατιωτικού

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Δεκεμβρίου 2020 0
Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ε. Κατόπιν ομόφωνης απόφασης του ΔΣ της, αποφασίζει να συνδράμει οικονομικά για να βοηθήσει τον “μικρό πρίγκιπα Καλομοίρη Μανώλη,…

O Νικόλαος Δένδιας στο Έβρο

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Μαρτίου 2018 0
Την Τρίτη 13/3 και την Τετάρτη 14/3 θα επισκεφτεί τον Νομό μας ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος και Υπεύθυνος των…