Συναντήσεις του υποψηφίου βουλευτή Έβρου Μενέλαου Μαλτέζου

Δημοσιεύτηκε στις: at 1:49 μμ
627 0

Με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. κ. Άνθιμο συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής  Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Μενέλαος Μαλτέζος.

Η συζήτηση των δύο ανδρών στράφηκε  στις πολιτικές εξελίξεις και στην επικαιρότητα, σε τοπικό επίπεδο και σε γενικότερο.

Ο Μενέλαος Μαλτέζος ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο για τις ευχές του ,ώστε να γίνει ένας τίμιος και δημιουργικός αγώνας για το καλό του τόπου.

 

Συνάντηση με Συναδέλφους στην Αλεξανδρούπολη

Συνεχίζοντας τις επαφές και τις συναντήσεις με πολίτες αλλά και παραγωγικούς φορείς του Έβρου, ο , Υποψήφιος Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ,Μενέλαος Μαλτέζος συναντήθηκε στην Αλεξανδρούπολη με συναδέλφους του Οικονομολόγους.

Με ανθρώπους που υπηρετούν επαγγελματικά τον ίδιο τομέα και αντιμετωπίζουν κοινά  ζητήματα.

Με μεγάλη ικανοποίηση δέχθηκε τις ευχές τους για επιτυχία στην εκλογική διαδικασία.

 

Στο Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ορεστιάδας Πέτρο Χασανίδη είχε ο υποψήφιος Βουλευτής Έβρου  του ΣΥΡΙΖΑ –Προοδευτική Συμμαχία Μενέλαος Μαλτέζος.

Στην συζήτηση που έγινε παρουσιάστηκαν οι προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ  για την προστασία των εργαζομένων και το σχέδιο για τη δημιουργία 500.000 νέων θέσεων εργασίας.

 

 

 

 

 

 

 

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου

Επίσκεψη στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και στην συνέχεια στον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Πέτροβιτς πραγματοποίησε ο υποψήφιος Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Μενέλαος Μαλτέζος.

Η συζήτηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου επικεντρώθηκε:

– Στις ιδιαιτερότητες του νομού Έβρου

– Στην βελτίωση της συνεργασίας κεντρικής κυβέρνησης και τοπικής αυτοδιοίκησης

– Στην λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου με τα νέα δεδομένα του Κλεισθένη.

Σχετικά άρθρα

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αλεξανδρούπολης: Από την αρχή ήμασταν αντίθετοι σε προμήθεια τέτοιου συστήματος

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Ιανουαρίου 2020 0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λαμβάνοντας υπόψη όσα ακούστηκαν στην 43η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τους Ημιυπόγειους κάδους, οφείλουμε να απαντήσουμε όπως…

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Hμερίδα Έναρξης του έργου με τίτλο “Developing Identity ON YildQ Soil and Site “Dionysos” που υλοποιείται στο πλαίσιο του διασυνοριακού προγράμματος Interreg «Ελλάδα-Βουλγαρία».

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Απριλίου 2018 0
Την ημερίδα διοργάνωσε ο τοπικός εταίρος του έργου η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματίων Έβρου και παραβρέθηκαν σ’ αυτήν…

Π.Α.ΜΕ. Έβρου: Συμπαράσταση στο “Σωματείο Τουριστικών Επαγγελμάτων Έβρου”

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Ιουλίου 2017 0
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΈΒΡΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ                                  ΤΡΙΤΗ 18/07 19:00  ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΘΗΝΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ  …

Η 12η Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού, Ανακοινώνει Μπαράζ Βολών Βαρέων Όπλων την 6 & 7 Οκτωβρίου στο Πεδίο Βολής «ΑΕΤΟΥ»

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Οκτωβρίου 2016 0
Άρχισαν να φορτώνουν  Τα πυρομαχικά στα Άρματα  και στα Αυτοκινούμενα Πυροβόλα στον Έβρο  και αυτή τη φορά θα βρέξει Φωτιά…