Συνελήφθησαν χθες (19-1-2019) το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή του Έβρου, απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, τέσσερις (4) αλλοδαποί, ηλικίας 25, 22, 22 και 20 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας δεκαέξι (16) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τέσσερις δράστες, διότι όπως διαπιστώθηκε οι τρεις από αυτούς, ηλικίας 25, 22 και 20 ετών, διευκόλυναν την είσοδο από την Τουρκία στη χώρα μας, σε δεκαέξι (16) μη νόμιμους μετανάστες, καθοδηγώντας τους στη συνέχεια πεζή, σε αγροτική περιοχή του Καναδά Έβρου.

Στο παραπάνω σημείο μετέβη και ο δεύτερος 22χρονος οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, στο οποίο επιβίβασαν τους μη νόμιμους μετανάστες, προωθώντας τους με αυτό τον τρόπο, παράνομα, στην ενδοχώρα.

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και τα χρηματικά ποσά των 415 ευρώ, 310 λίρες Τουρκίας και 100 δολάρια ΗΠΑ .

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.

Προηγούμενο άρθροΤο ΑΚΚΕΛ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με πρόσκληση του Αντιπροέδρου Fabio Massimo Castaldo
Επόμενο άρθροΦώτης Πλακογιάννης: “Θα αποχωρήσω από ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ αν ψηφίσουν την συμφωνία των Πρεσπών , ο Αρχηγός και όσοι απέμειναν…”