Συνελήφθησαν 2 υπήκοοι Ηνωμένου Βασιλείου, οι οποίοι μετέφεραν παράνομα με το όχημά τους 2 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν στις 7-8-2017 τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης , δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Ηνωμένου Βασιλείου, ένας 45χρονος και μία 42χρονη, οι οποίοι μετέφεραν παράνομα με το όχημά τους, δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Ιράκ.

Αναλυτικότερα, οι δύο διακινητές, οδηγός και συνοδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσουν είσοδο στη χώρα. Εκεί, κατά τη διάρκεια του ελέγχου που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι οι δράστες μετέφεραν παράνομα με το παραπάνω όχημα δύο μη νόμιμους μετανάστες.

Συγκεκριμένα, στο όχημα εντοπίστηκε να επιβαίνει ο ένας μη νόμιμος μετανάστης, ο οποίος κατά τον έλεγχο επέδειξε στους αστυνομικούς ένα διαβατήριο των αρχών του Ηνωμένου Βασιλείου, που ανήκει σε άλλο άτομο και όπως προέκυψε το είχε προμηθευτεί από τους δύο διακινητές. Στη συνέχεια, εντοπίσθηκε στο εσωτερικό του οχήματος, επιμελώς κρυμμένη, κάτω από αποσκευές, είδη ρουχισμού και κλινοσκεπάσματα και η δεύτερη μη νόμιμη μετανάστρια.

Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και το παραπάνω διαβατήριο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων.

Προηγούμενο άρθροΠανήγυρις Παρεκκλησίου Αγίου Εύπλου στο λιμάνι της Αλεξανδρουπόλεως
Επόμενο άρθροΠλήθος κόσμου στην παραδοσιακή θρησκευτική εκδήλωση των Μουσουλμάνων Αλεβιτών Μπεκτασήδων στο οροπέδιο Χίλια