Με τον Πρόεδρο του Ο.Λ.Α. κ. Χατζημιχαήλ Κωνσταντίνο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Χατζηκωνσταντίνου Κωνσταντίνο συναντήθηκε σήμερα ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρος Κελέτσης στα γραφεία του Οργανισμού. Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερώσει την ηγεσία του Ο.Λ.Α για τη συζήτηση του με τον Πρωθυπουργό για το μέλλον του Λιμανιού της Αλεξανδρούπολης. Ο κ. Κελέτσης μετέφερε τη διαβεβαίωση του Πρωθυπουργού ότι τα έργα ανάπτυξης του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης θα γίνουν μέσω του ΤΑΙΠΕΔ. Τόνισε επίσης την ανάγκη επικαιροποίησης του master plan και business plan προκειμένου αυτό να τεθεί προς έγκριση από την κυβέρνηση.

Από την πλευρά τους τα στελέχη του Οργανισμού παρουσίασαν στον Βουλευτή τις μέχρι σήμερα οικονομικές θετικές επιδόσεις της τελευταίας περιόδου από την οικονομική δραστηριότητα του Λιμανιού καθώς και τη σειρά των προτεραιοτήτων που ο Ο.Λ.Α. ήδη έχει σχεδιάσει με σκοπό τη συνέχιση των έργων ανάπτυξης του Λιμένα. Συμφωνήθηκε στο επόμενο διάστημα να υπάρχει συνεχής και αδιάκοπη συνεργασία προκειμένου να επιτευχθεί η υλοποίηση του νέου σχεδιασμού για το Λιμάνι.

Προηγούμενο άρθροΟ Γιάννης Μανιάτης στην Αλεξανδρούπολη
Επόμενο άρθροΝέα Περιφερειακή Αναγέννηση: «Τοψίδης: ο αρνητικός πρωταγωνιστής της Περιφέρειας ΑΜΘ – Στο κενό τα ψεύδη και οι συκοφαντίες του – Στο αρχείο η μήνυσή του κατά αιρετών στελεχών»