Η ΔΕΔΑ σε συνεργασία με τον Δήμο Ορεστιάδας ενημερώνουν ότι τα έργα επέκτασης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου έχουν ξεκινήσει, σηματοδοτώντας μία νέα πιο οικολογική εποχή.

Η έλευση του φυσικού αερίου έχει ως αφετηρία τις κεντρικές αρτηρίες της Βασιλέως Κωνσταντίνου και της Κωνσταντινουπόλεως, στις οποίες παράλληλα θα υλοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης από τον Δήμο Ορεστιάδας.

Μετά την ολοκλήρωση των ανωτέρω εργασιών, δεν θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα εργασιών σύνδεσης με το δίκτυο του φυσικού αερίου στις δύο αυτές κεντρικές οδούς, καθώς δεν θα είναι εφικτή η παρέμβαση στο οδόστρωμα που θα κατασκευαστεί στο πλαίσιο των εργασιών ασφαλτόστρωσης που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος.

Λόγω των ανωτέρω, παρακαλούμε θερμά όλους τους ενδιαφερόμενους να επισκεφθούν άμεσα, μέχρι τις 22/5/2022, τη σελίδα της ΔΕΔΑ www.deda.gr/map/ προκειμένου να υποβάλλουν την αίτησή τους για τη σύνδεσή τους με το δίκτυο του φυσικού αερίου.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά από τις 09:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ. στο 216 2000 466.

Οι εργασίες επέκτασης του δικτύου της ΔΕΔΑ θα συνεχιστούν στις οδούς που εσωκλείονται στο πράσινο πλαίσιο, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στον συνημμένο χάρτη.

Σημειώνεται ότι η ΔΕΔΑ για φέτος παρέχει 100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης. Ενημερώνουμε επίσης όλους τους δημότες του Δήμου Ορεστιάδας ότι στον παρακάτω πίνακα μπορούν να δουν το συνολικό πρόγραμμα επεκτάσεων για το χρονικό διάστημα Απρίλιος 2022 – Σεπτέμβριος 2022.

Δημότες που βρίσκονται εκτός του προγραμματισμού του πρώτου πεντάμηνου εργασιών, μπορούν να ακολουθούν την ίδια διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος προκειμένου να ληφθεί υπόψη η διεύθυνσή τους στην χάραξη του επόμενου προγραμματισμού επεκτάσεων.

Προηγούμενο άρθροΕκοιμήθη σε ηλικία 59 ετών ο Μητροπολίτης Δράμας Παύλος
Επόμενο άρθροΜε λαμπρότητα ο εορτασμός των Πέντε Νεομαρτύρων εκ Σαμοθράκης