Σε προφορική συμφωνία με τους ανθρώπους της ΠΑΕ Ηρακλής για συνεργασία μεταξύ των τμημάτων υποδομών ήρθαν οι υπεύθυνοι των ακαδημιών του Ηρακλή Σαγήνης, ομάδας από την Ορεστιάδα που συμμετέχει στον Γ’ Όμιλο της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Στόχος των ανθρώπων της Σαγήνης είναι να μπορέσουν να προωθήσουν τα νέα ταλέντα και μέσα από αυτή την συνεργασία να βγουν κερδισμένοι οι ποδοσφαιριστές. Σε αυτά τα πλαίσια οι άνθρωποι του Ηρακλή Θεσσαλονίκης θα κάνουν συχνές επισκέψεις στον Έβρο και θα παρακολουθούν προπονήσεις και αγώνες του σωματείου της Θράκης ώστε να έχουν μία καλή εικόνα για τους παίκτες. Μάλιστα, μέσα στον Μάρτιο θα υπάρξει και φιλικός αγώνας ανάμεσα στις ακαδημίες των δύο ομάδων, ενώ στο μέλλον θα γίνονται επισκέψεις των παιδιών της Σαγήνης στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθούν αγώνες της πρώτης ομάδας .του Ηρακλή.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ακαδημίες του Ηρακλή Σαγήνης απαριθμούν 110 παιδιά, ενώ για να επιτευχθεί η παραπάνω συμφωνία, στην Θεσσαλονίκη βρέθηκαν οι υπεύθυνοι των ακαδημιών της ομάδας Σάκης Χατζησταντσίδης και Δήμος Σαβόπουλος, μαζί με έναν εκ των προπονητών τον Δημήτρη Παπαλόπουλο, οι οποίοι και συναντήθηκαν με τον υπεύθυνο ακαδημιών του «Γηραιού» Σάββα Κοφίδη (βλέπετε και τους 4 στην παραπάνω φωτογραφία).

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση των τμημάτων υποδομής του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, την οποία παρακολούθησαν οι άνθρωποι της Σαγήνης:

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

 

Προηγούμενο άρθροΤο πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στις κατηγορίες της ΕΠΣ Έβρου
Επόμενο άρθροΟι μουσουλμάνοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν αναγνώριση “τουρκικής” μειονότητας και γκρέμισμα του φράχτη στον Έβρο