Στο Εθνικό Τυπογραφείο δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ για την πρόσληψη 250 συνοριακών φυλάκων που θα στελεχώσουν Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Σύμφωνα με την απόφαση, που έλαβε τις απαραίτητες υπογραφές από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριο Οικονόμου, αναμένεται άμεσα η έκδοση της σχετικής προκήρυξης από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ η όλη διαδικασία πρόσληψης και εκπαίδευσης θα έχει ολοκληρωθεί στις αρχές του επόμενου έτους.

Ποιοι θα λάβουν τα μόρια της εντοπιότητας

Οι περιοχές, για τις οποίες οι υποψήφιοι, που κατοικούν στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου κατά την τελευταία διετία ή κατοικούσαν από τη γέννησή τους και μέχρι τη συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους, λαμβάνουν την πρόσθετη μοριοδότηση του δευτέρου εδαφίου της περ. γ’ της παρ. 1 του άρθρου 17 του ν. 4647/2019 (Α’ 204).

Οι υποψήφιοι που κατοικούν σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας κατά την τελευταία διετία ή κατοικούσαν από τη γέννησή τους και μέχρι τη συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους, έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό με την ένταξή τους στον επικουρικό πίνακα υποψηφίων.

Δείτε εδώ την απόφαση.

πηγη workenter.gr

Προηγούμενο άρθροΑιμοδοσία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού/Ερυθράς Ημισελήνου από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΤο τέλος της ρήτρας αναπροσαρμογής ανακοινώνει σήμερα ο Μητσοτάκης – Το σχέδιο για να μπει τέλος στην ακρίβεια στο ρεύμα