Οι “άριστοι” του επιτελικού κράτους του κ. Μητσοτάκη συνεπείς στην εξαπάτηση των πολιτών ετοιμάζουν δομή φιλοξενίας στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, παρά τις διαβεβαιώσεις του Κυβερνητικού εκπροσώπου αλλά και του «πρόθυμου» Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για το αντίθετο.

Ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής κ. Νότης Μηταράκης, αγνοώντας τις εκκλήσεις των τοπικών φορέων και εμπαίζοντας τους μέχρι και την τελευταία στιγμή, με μια αιφνιδιαστική κίνηση πριν την παραμονή πρωτοχρονιάς, δημοσιοποίησε την πρόσκληση για την δημιουργία νέας “Δομής Φιλοξενίας” διπλά στο υπάρχων ΚΥΤ του Φυλακίου.

Με βάση την πρόσκληση που δημοσιεύτηκε στη διαύγεια στις 29 -12-20, προχωρουν ταχύτατα στη δημιουργία “ΔΟΜΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ” και αυτό είναι προφανέστατο, διότι σύμφωνα με αυτή:
“Στη δομή θα εγκατασταθούν οικίσκοι διαμονής καθώς και χώροι εστίασης – ψυχαγωγίας, ιατρείων, καταστημάτων, σχολείων, πλυντηρίων – στεγνωτηρίων, πολυχώρων, γραφείων διοίκησης, γραφείων φρουράς. “
Οι υποσχέσεις της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας του ανέμελου “Μωυσή” αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι είναι ¨κούφια” λόγια που δείχνουν και τον “σεβασμό” που έχουν απέναντι στην Κοινωνία.

Θα θυμίσουμε απλώς, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία ως κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, είχε εξαιρέσει την Θράκη από ΔΟΜΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ.

Οι “άριστοι” που “έκλεισαν” τα σύνορα και δεν περνάει “κουνούπι”, δεν εκσυγχρονίζουν μόνο το υπάρχων ΚΥΤ, αλλά δημιουργούν και ΔΟΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πως τα εύκολα λόγια και οι έωλες υποσχέσεις της ΝΔ διαψεύδονται από την πραγματικότητα.

Προηγούμενο άρθρο“Ενωμένη” Ευρώπη: Η Γερμανία πούλησε όπλα 23 εκατομμυρίων ευρώ στην Τουρκία
Επόμενο άρθροΧάρης Κουσινίδης: “Δεν έγινε τίποτα απολύτως για την οχύρωση της Παιδείας…”