Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΊΑ ΕΒΡΟΥ

Η επίσκεψη Μηταράκη στο νομό επιβεβαιώνει με αλαζονικό τρόπο  την άγνοια του “επιτελικού κράτους” για τη Θράκη

Η ‘Εθνική γραμμή που αποφασίστηκε επί κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα “σπάει” με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη .

Όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αποφάσιζε  να μη γίνει καμία “δομή φιλοξενίας”  μετά το ποταμό Νέστο συμφωνούσαν όλα τα κόμματα συμπεριλαμβανομένης και της ΝΔ, η οποία σήμερα “σπάει” τη γραμμή.

Να θυμίσουμε ότι ο Έβρος δεν συμπεριλαμβάνεται στην συμφωνία Ε.Ε – Τουρκίας και δεν υπάρχει κανενα  γεωγραφικός περιορισμός για την μεταφορά των προσφύγων-μεταναστών που ταυτοποιούνται  στο ΚΥΤ Φυλακίου.

Η επίσκεψη Μηταράκη στον Έβρο  δείχνει τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιλαμβάνεται τη διαβούλευση και την κοινωνική συναίνεση.

Το ερώτημα που τίθεται από τον καθένα καλόπιστο πολίτη είναι απλό και εύλογο, γιατί ήρθε στο νομό μας ο κ. Μηταράκης αφού η απόφαση για τη  δημιουργία της “δομής φιλοξενίας” δεν αλλάζει;

 

Υ.Γ  Είναι προφανές ότι στη δημοκρατία η βία δεν χωράει  και δεν μας βρίσκουν σύμφωνους οι ακραίες αντιδράσεις.

Προηγούμενο άρθρο«Εάν πείτε “Σκόπια” αντί “Βόρεια Μακεδονία” θα σας μειώσω το βαθμό!»: Δασκάλα απείλησε μαθητές δημοτικού στη Δράμα (Γράφει ο Ιωάννης Αμπατζόγλου)
Επόμενο άρθρο“Αναστολή διασκέψεων, μέχρι να ανακληθούν, οι παράνομοι χάρτες της θαλάσσιας Τουρκίας” (Γράφουν οι Χρήστος Κηπουρός και Πασχάλης Χριστοδούλου)