Συστράτευση στον αγώνα κατα του κορονοϊού – Πρωτοβουλία του Βουλευτή Έβρου Σταύρου Κελέτση

Δημοσιεύτηκε στις: at 20:35
425 0

Ο Βουλευτής Έβρου της ΝΔ, Σταύρος Κελέτσης, ερχόμενος σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Έβρου, «Θεοδώρα Καντακουζηνή» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πέπλου, διέθεσε τα υλικά (ύφασμα, λάστιχο) για την κατασκευή προστατευτικών μασκών για τις ανάγκες του Ελληνικού Στρατού και της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο ίδιος και οι συνεργάτες του πολιτικού του γραφείου, επισκέφθηκαν τους χώρους των Συλλόγων και παρέδωσαν το υλικό αυτό.

Ο Σταύρος Κελέτσης από την πλευρά του δηλωσε τα εξής : «Θεωρώ υποχρέωσή μου να συστρατευτούμε μαζί με τους συνεργάτες μου, με τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής μας, στον αγώνα κατά του κορονοϊού, προκειμένου να εφοδιαστούν με προστατευτικές μάσκες οι στρατιώτες μας και οι άνδρες που επιχειρούν στα ελληνικά σύνορα. Είναι υποχρέωσή μας, ο καθένας με τις δυνάμεις του να συμβάλλει, σε αυτή τη μάχη που δίνει η Πολιτεία και η ελληνική κοινωνία. Μετά την κατάθεση του 50% της βουλευτικής αποζημίωσης των 2 τελευταίων μηνών, προβαίνω στην κίνηση του εφοδιασμού με τα υλικά που χρειάζονται οι Σύλλογοι μας, για να κατασκευάσουν περίπου 5000 μάσκες. Συγχαίρω τους Συλλόγους για την πρωτοβουλία τους αυτή και καλώ και άλλους Συλλόγους που θα το επιθυμούσαν να απευθυνθούν στο Γραφείο μου για τον εφοδιασμό τους με τα απαραίτητα υλικά».

Σχετικά άρθρα

Δημήτρης Αδαμίδης: “Εκεί που χαιρόμασταν που θα’ ρθει το PET CT στο Π.Γ.Ν.Α. και θα παίρναμε τη ραδιενεργό ουσία από το κυκλοτρόνιο του δημοσίου (Θεσσαλονίκη), το Υπουργείο ακυρώνει τη συμφωνία με το Στ. Νιάρχος”

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Φεβρουαρίου 2020 0
Όπως αναφέρει ο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Έβρου κ. Δημήτρης Αδαμίδης: Εκεί που ονειρευόμασταν να δουλέψουμε το 2024 στο νέο…

Τραπεζούντος Χρυσάνθου: Η Ορθόδοξη Εκκλησία Έναντι των Σύγχρονων Κοινωνικών και Ηθικών Ζητημάτων (του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Νοεμβρίου 2017 0
  Τραπεζούντος Χρυσάνθου: Η Ορθόδοξη Εκκλησία Έναντι των Σύγχρονων Κοινωνικών και Ηθικών Ζητημάτων Επίκαιρες προσεγγίσεις του φαινομένου της δυσβάστακτης παιδικής και…