Σωματείο Τουριστικών Επαγγελμάτων Ν. Έβρου

Δημοσιεύτηκε στις: at 08:51
473 0

Χαιρετίζουμε τους δεκάδες εργαζόμενους σε καφετέριες, beach bar, ξενοδοχεία, delivery, ταχυφαγεία, ταβέρνες και άλλους χώρους εστίασης, που συμμετείχαν στις πρόσφατες εκλογές του Σωματείου μας. Οι δεκάδες νέες εγγραφές, από νέους κυρίως εργαζόμενους, αποτελεί ελπιδοφόρο βήμα για την μαχητικότητα και τη ζωντανή δράση του Σωματείου το επόμενο διάστημα.

Συνάδελφοι,

βρισκόμαστε στη μέση της σεζόν, στην κορύφωσή της για τον επόμενο μήνα, με ένταση της δουλειάς, πίεση, κούραση και πολύ αγώνα για την επιβίωσή μας. Ζούμε στο πετσί μας την “έξοδο από τα μνημόνια” και τη “δίκαιη ανάπτυξη” της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και την “επιστροφή στην κανονικότητα” και τη “βιώσιμη ανάπτυξη” της νέας κυβέρνησης της ΝΔ.

Στην κατάσταση αυτή αποτελεί μόνη απάντηση για εμάς και τις οικογένειές μας η συσπείρωση και η συμμετοχή όλων μας στο Σωματείο μας για να διεκδικήσουμε:

  • τα ένσημα που μας κλέβουν,

  • τις απλήρωτες υπερωρίες,

  • τα δώρα που μας βάζουν να επιστρέψουμε,

  • την αύξηση στα μεροκάματα πείνας και

  • την αντιμετώπιση των εργατικών “ατυχημάτων” – εργοδοτικών εγκλημάτων στην πραγματικότητα – με απαίτηση για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στην εργασία.

Για όλα αυτά και όσα μικρά και μεγάλα μας απασχολούν σας καλούμε όλους να συζητήσουμε και να οργανώσουμε την πάλη μας. Με πείσμα, αποφασιστικότητα, αισιοδοξία και αλληλεγγύη μεταξύ μας.

Ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 23 Ιουλίου και ώρα 18:30, στο Εργατικό Κέντρο, θα γίνει συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας.

Η συνεδρίαση είναι ανοιχτή για όλα τα μέλη μας, αλλά και συναδέλφους από ξενοδοχεία και χώρους εστίασης που θέλουν να γνωρίσουν το Σωματείο μας ή έχουν κάποιο πρόβλημα στην εργασία τους.

Σχετικά άρθρα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΜΟΤ/ΤΩΝ ΕΒΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ 2016

Δημοσιεύτηκε από: - 7 Ιουνίου 2016 0
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΜΟΤ/ΤΩΝ ΕΒΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΘΕΜΑ : ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ 2016 Σχετικά με τον μεγάλο «θόρυβο» και των…