Σύλληψη 37χρονου για κατοχή ναρκωτικών στη Σαμοθράκη, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών

Δημοσιεύτηκε στις: at 00:41
393 0

Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη ένας 37χρονος τις μεσημβρινές ώρες χθες, εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα Καμαριώτισσας Σαμοθράκης.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε διενεργηθέντα έλεγχο από Ομάδα Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών της Λιμενικής Αρχής Καβάλας, παρέδωσε μία (01) χάρτινη συσκευασία περιέχουσα ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 5,8 γραμμαρίων.

Ακολούθησε νομότυπη κατ΄ οίκον έρευνα στην οικία του ανωτέρω,  κατά τη διάρκεια της οποίας και μετά από υπόδειξη του συλληφθέντα βρέθηκαν:

α) ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 47,9 γραμμαρίων,

β) ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 29,7 γραμμαρίων,

γ) ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 87,1 γραμμαρίων και

δ) 7,5 δισκία με την ένδειξη XANAX.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Σαμοθράκης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες.

Σχετικά άρθρα

Εκτόξευση κρουσμάτων κορονοϊού στον Έβρο

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Μαΐου 2021 0
Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (06/05) ότι τα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα νέα κρούσματα του κορονοϊού είναι 3.421, εκ των οποίων 9…

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αλεξανδρούπολης αναδείχθηκαν στο αναπτυξιακό συνέδριο

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Δεκεμβρίου 2018 0
Η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Αλεξανδρούπολης ως διαμετακομιστικό κέντρο και ενεργειακός κόμβος, οι αναπτυξιακές δυνατότητές της, ειδικότερα του λιμένα…