Βροντοφωνάζουμε ως Σύλλογος Γυναικών Ν. Βύσσας πως λέμε ΟΧΙ στην επέκταση του ΚΥΤ ΦΥΛΑΚΙΟΥ ή στη δημιουργία νέας δομής σε οποιαδήποτε μέρος της Θράκης μας.

Στα τόσα χρόνια πορείας του Συλλόγου μας έχουμε αποδείξει πως μας ενδιαφέρει πρωτίστως το καλό του τόπου μας, και σε αυτή την περίπτωση θα κάνουμε ότι χρειαστεί και θα στηρίξουμε καθε σωστη προσπάθεια για να αποτραπεί το Εθνικό έγκλημα που πάει να γίνει στην περιοχη μας κι ας ελπίσουμε ότι αυτοί που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας θα σεβαστούν την επιθυμία των κατοίκων του τοπου μας.

Εκφράζουμε και τη δυσαρέσκειά μας ως προς τους εκπροσώπους του Εβρου στο κοινοβούλιο αλλα και σε οσους θεσμικούς φερουν μεριδιο ευθυνης που άφησαν να ξεφύγει η κατάσταση αντί να τη σταματήσουν στην αρχή της, ο ρόλος τους είναι η στήριξη του τοπου μας και η ανάπτυξη του.

Τον Έβρο τη Θράκη και τα μάτια μας και απευθυνόμαστε σε όλους τους Έλληνες και ζητάμε τη στήριξη σας όπως την είχαμε και περυσι το Μαρτιο απέναντι στην ασύμμετρη απειλη που δεχτήκαμε ως χώρα.

Καποιοι λένε ότι ο Εβρος είναι η πινεζα στο χαρτί εμεις λέμε ότι είμαστε ατσαλοκαρφο και το έχουμε αποδείξει.

Προηγούμενο άρθροΣοκαριστικές οι πρώτες εικόνες από τον Πλατανότοπο Μαΐστρου – Μουσείο Φυσικής Ιστορίας
Επόμενο άρθροKKE: Τεράστιες οι ελλείψεις αντιπλημμυρικής προστασίας