Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ ΔΕΥΑΑ και Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 29 Νοεμβρίου 2018
416 0

Η ΔΕΥΑΑ έχει θέσει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως αναπόσπαστο και βασικό στοιχείο του στρατηγικού της σχεδιασμού, αναλαμβάνοντας υπεύθυνες πρωτοβουλίες και εφαρμόζοντας συγκεκριμένες πολιτικές αναφορικά με:

– την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες της

– τη διαχείριση του αποτυπώματος που αφήνει στις τοπικές κοινωνίες και το περιβάλλον

– την αειφόρο ανάπτυξή της, προς όφελος της κοινωνίας και των εργαζομένων

Στο σημείο αυτό η εκστρατεία της ΔΕΥΑΑ με τίτλο «Επιστροφή στην βρύση» έρχεται να συναντήσει το σπουδαίο έργο του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης στα πλαίσια της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης της Αλεξανδρούπολης.

Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ. στα γραφεία της ΔΕΥΑΑ, Δ. Σολωμού 24, θα δοθεί συνέντευξη τύπου με αφορμή την υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ της ΔΕΥΑΑκαι του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, που θα αφορά κοινές παρεμβάσεις στα πλαίσια της πράξης «Αστικός Εξοπλισμός Κοινόχρηστων Χώρων στο Δήμο Αλεξανδρούπολης»

ΔΕΥΑΑ ο πολίτης και οι ανάγκες του στην πρώτη γραμμή!

Σχετικά άρθρα

Στην Ευρωβουλή το θέμα του χρυσού – Κεντρικός ομιλητής ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ιωάννης Ζαμπούκης

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Οκτωβρίου 2019 0
Αποστολή αντιπροσωπείας από Αυτοδιοικητικούς, μέλη της Διανομαρχιακής Ροδόπης Έβρου και κοινωνικά κινήματα της Θράκης ενάντια στα χρυσορυχεία θα βρεθεί από…

‘Ασπρισε ο βόρειος Έβρος

Δημοσιεύτηκε από: - 26 Ιανουαρίου 2016 0
  ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!! Πρωινό με άσπρη μέρα !!! Δημοσιεύτηκε από Eurosky Alexidis στις Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016   πηγη: Ζαφειριδης…