Την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016 μετά από σχετική πρόσκληση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελου Λαμπάκη, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης συνάντηση εργασίας με αντικείμενο την αξιοποίηση του κτιριακού συγκροτήματος του παλιού νοσοκομείου επί της οδού Δήμητρας στην Αλεξανδρούπολη.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης, κ. Γιώργος Παυλίδης, η κα Ελένη Δημούδη και ο κ. Κωνσταντίνος Εξακουστός, ο Αστυνομικός Διευθυντής, κ. Παναγιώτης Κουτούζος, ο εκπρόσωπος του Πρωτοδικείου Αλεξανδρούπολης, κ. Θεοδωρακόπουλος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ν. Έβρου, κ. Ιωάννης Ζαμπούκης και ο Πρόεδρος των Δικαστικών Υπαλλήλων, κ. Δημήτριος Τσάκας. Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Έβρου, κα Νατάσα Γκαρά και ο βουλευτής ΝΔ Έβρου, κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης δήλωσαν το παρόν στη συνάντηση δια των εκπροσώπων τους ενώ οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ν. Έβρου κ.κ. Δημήτριος Ρίζος και Γεώργιος Καΐσας με επιστολή που απέστειλαν στο Δήμαρχο δήλωσαν αδυναμία να παραβρεθούν λόγω υποχρεώσεών τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Επίσης, στη συνάντηση παραβρέθηκαν μηχανικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Αλεξανδρούπολης και της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

Ακούστε όλα όσα ανέφεραν μετά την λήξη της σύσκεψης ο Περιφερειαρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Παυλίδης και ο Δήμαρχος Αλεξανδρουπολης κ. Ευάγγελος Λαμπάκης

Ρεπορταζ Γιαννης Ναλμπαντης

 

 

Προηγούμενο άρθροΟι προτάσεις της “ΑΝΑ.Σ.Α.” για το παλιό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΕξαιρείται με τροπολογία η Εγνατία Οδός από τη λειτουργία αναλογικών διοδίων