Σύσκεψη των μελών του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.

Σκοπός του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου αποτελεί η οργάνωση, ο συντονισμός και η ετοιμότητα των αρμοδίων εμπλεκομένων Υπηρεσιών και ανθρώπινου δυναμικού, ενόψει της χειμερινής περιόδου 2019-2020. Συζητήθηκαν θέματα τα οποία αφορούν στην αντιμετώπιση των κινδύνων που προέρχονται από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων καθώς και χιονοπτώσεων και παγετού.

Στόχος μας να προετοιμαστούμε για τα βαριά καιρικά φαινόμενα και να είμαστε όλοι σε ετοιμότητα ώστε να ανταποκριθούμε άμεσα σε περίπτωση που χρειαστεί. Να γνωρίσουμε και να μετριάσουμε τις ελλείψεις μας, να προλαμβάνουμε και όχι να ψάχνουμε να αποδώσουμε ευθύνες εκ των υστέρων και το πιο σημαντικό να συνεργαστούμε και να συνεννοηθούμε εντός και εκτός δήμου.

Προηγούμενο άρθροΣεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμος: “Πλάνη ύπουλα προσπαθεί να αλώσει την εκκλησιαστική μας ενότητα”
Επόμενο άρθροΤο “Last Christmas” των Wham γίνεται 35! Το γιορτάζει με μια συλλεκτική έκδοση [videos]