ΤΑΑ Εθνικός: «Καλή επιτυχία στους Εφήβους μας»

Δημοσιεύτηκε στις: at 12:35
548 0

Μπορεί η ανδρική ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης να αντιμετωπίζει σήμερα τη Μπενφίκα στην Πορτογαλία, η διοίκηση όμως στέλνει τις ευχές τις και στους Εφήβους που ρίχνονται σήμερα στη μάχη πρόκρισης στα τελικά του Πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης:

«Μπορεί το μυαλό μας να βρίσκεται σήμερα στην Πορτογαλία που η ομάδα του Εθνικού γράφει και πάλι ιστορία, διεκδικώντας πρόκριση στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αλλά η καρδιά μας θα είναι και στη Θεσσαλονίκη.
Εκεί, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που κατέκτησε το πρωτάθλημα Εφήβων της ΕΣΠΕΘΡ, μπαίνει στη μάχη πρόκρισης στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων. Συμμετέχει στον πρώτο όμιλο της ημιτελικής φάσης του, που θα διεξαχθεί από σήμερα έως την Κυριακή στο ΔΑΚ Πολίχνης, με αντιπάλους τη Νίκη Αιγινίου, τον Πήγασο Πολίχνης, τη Φθία και τον Α.Ο. Πρέβεζας.
Εχοντας εμπιστοσύνη στους προπονητές των τμημάτων ανάπτυξης αλλά και στο ταλέντο των παιδιών μας, είμαστε σίγουροι για μια ακόμη διάκριση, που θα επαναδιατυπώσει τις ελπίδες μας ότι το βόλεϊ του Εθνικού έχει στέρεες βάσεις και ευοίωνο μέλλον.
Ευχόμαστε στην αποστολή της ομάδας βόλει των εφήβων μας ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΤΑΑ Εθνικός»

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Σχετικά άρθρα

Στην Α΄ Εθνική παρέμεινε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης για 5η συνεχή χρονιά!!! Στο 46ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκακιού Α΄ Εθνικής κατάφερε να διατηρήσει την παραμονή του στην υψηλότερη κατηγορία!!!

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Ιουλίου 2018 0
Στην Α΄ Εθνική παρέμεινε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης για 5η συνεχή χρονιά!!! Στο 46ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκακιού Α΄ Εθνικής κατάφερε…